Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Rocks Off Bullet Bunny Silikone Vibrator var 1

Rocks Off Bullet Bunny Silikone Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Rocks Off Bullet Bunny er ideel til dig, der ønsker at prøve en simpel rabbit vibrator. Vibratoren er et effektivt 2-i-1 produkt og kan benyttes som Rabbit vibrator, eller man kan tage det bløde hylster af og benytte den som en effektiv klitoris vibrator.

Bullet Bunny er 100 % vandtæt, så ta' den endelig med ind under bruseren. Rocks Off Bullet Bunny har 5 forskellige vibrationsmønstre.

Hvis du vil opnå maksimal nydelse med Bullet Bunny, kan du bruge glidecreme sammen med vibratoren. Producenten Rocks Off anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ja tak!
Em - 19. jul. 2018
Denne lyserøde sag giver mig nogle dejlige timer. Ikke nok med at den er nem at bruge så er den blød og giver mig nogle dejlige orgasmer. Dog så var den lidt større end forventet og “rillerne” på toppen gav mig lidt besvær i starten. Jeg elsker at bruge denne alene og sammen med min partner. Dette produkt går over alle mine forventninger! Dog så driller den nogle gange med at tænde og eller sætter knappen sig fast.
Fræk kanin
Anonymous - 7. jan. 2018
Meget nemme at bruge og behagelige. Perfekt formet, selvom pupium-ørerne var for lange til min anatomi. Tre forskellige grundfarver og resten i forskellige farvesæt. 10 indstillinger i stedet for fem, hvilket selvfølgelig er et plus. Først troede jeg, at produktet var defekt, da jeg ikke kunne få det på, men hætten skal bare skrues rigtig godt på.
Maskinoversat fra sinful.fi
To for prisen af én
Anonymous - 8. oct. 2020
Det absolut bedste ved dette legetøj er dets konstruktion. Vibrationerne kommer fra en dejlig lille vibrator, som er en garanteret kilde til orgasme i sig selv. Kaninhylsteret er lavet af et materiale, der føles godt, og har en rigtig god størrelse. Den eneste ulempe ved legetøjet er, at med kaninhylsteret er vibrationerne noget dæmpede, og da selve den klitorisstimulerende kanindel slet ikke har nogen vibrationsrester, men er lavet af forseglet silikone, er de vibrationer, der når klitoris, ret kedelige. Personligt har jeg haft mere glæde af bullet-vibratoren alene, men legetøjet er også behageligt med kaninhylsteret. Der er faktisk 10 vibrationsniveauer, hvilket er fantastisk.
Maskinoversat fra sinful.fi
Stenene er væk
Anonymous - 13. mar. 2024
Det fungerer godt. I starten var det svært at få den på, den sad tæt. Derefter kan din egen hætte poppe op... virker.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS