Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Rocks Off Love Balls Stål Kugler var 1

Oversigt

Hvis du vil have lækre og eksklusive love balls, der pirrer og træner din bækkenbund. Så bør du prøve Rocks Off Love Balls Stål Kugler. De to stål kugler har en god tyngde der vil pirre din bækkenbund, når de er ført op i skeden og de er derfor særligt velegnede til dig, der har erfaring med bækkenbundskugler. 

Du vælger selv om du vil bruge den ene eller begge kugler. Start evt. med den ene og før den anden op senere, hvis det føles rart for dig. Rocks Off Love Balls Stål Kugler holdes sammen af en fleksibel silikone snor, og i enden sidder et lille metal håndtag, der gør det nemt at trække kuglerne ud, når du er færdig med at bruge dem. 

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Rocks Off Love Balls Stål Kugler, da det vil gøre kuglerne nemmere og mere behagelige at føre op. 

Tip! Få en endnu mere pirrende oplevelse ved at opvarme eller afkøle dine Love Balls. Afkøl dem i køleskabet eller opvarm dem i varmt vand i 10 minutter. Test altid om temperaturen passer, ved at holde kuglerne mod huden på indersiden af underarmen, inden du bruger dem intimt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Intet andet end ros
Anonymous - 11. jan. 2019
God, høj kvalitet, plus mulighed for opvarmning/køling.
Maskinoversat fra sinful.fi

Rocks Off Love Balls Stål Kugler

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS