Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Rocks Off Rock Chick G-punkts Vibrator var 1

Rocks Off Rock Chick G-punkts Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Rock Chick Vibrator er en fleksibel G-punkts vibrator.

Vibrationen kommer fra den lille RO-80mm mini vibrator, der sidder i enden af Rock Chick.

Rock Chick er hestesko-formet og er nem at håndtere. Vibratoren er 100 % vandtæt, så den er let at rengøre.

Hvis du vil opnå maksimal nydelse med Rock Chick Vibrator, kan du bruge glidecreme sammen med den. Producenten Rocks Off anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med Rock Chick.

Allergivenligt produkt produceret i England.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lever ikke op til forventningerne
Goodvibes - 17. jul. 2019
Lever ikke op til beskrivelsen, vibrationerne er ikke så kraftige, ikke de 300 kroner værd Plejer ellers altid at være tilfreds med mine køb herfra, dog skal de have ros for hurtigt levering som altid.
Favorit
Ellen - 13. jan. 2019
Helt klart en favorit. Den der blød glat overflade. Kan bruges på flere måder. Og go hvis man gerne vil fyldes ud i flere huller på samme tid.
Kan varmt anbefales!
Linda - 7. may. 2014
Lækker blød overflade. Er super til "udvendig" brug, en lille smule svær at finde ud af, at kombinere inde/ude brug, der skal nok lidt øvelse til. Men alt i alt et super lækkert stk legetøj, som hurtigt sniger sig ind på favorit pladsen.
Ikke lige brugervenlig for alle
Anonymous - 13. mar. 2024
Da g-punktsorgasmer er nyt for mig, tænkte jeg, at denne case måske kunne hjælpe. Det viste sig at være en trættende affære. For mig er den; 1) For bred mellem hver "ende" til at ramme punkterne 2) For blød til at blive styret, hvor man vil. Jeg kunne ikke ramme begge punkter på samme tid, og jeg var nødt til at bruge en masse kraft. Det var frustrerende! 3) For svage vibrationer Den har været brugt én gang og bliver desværre liggende i skabet. En skam, for det ville være dejligt, hvis det var muligt at forme den til sine egne "mål".
Maskinoversat fra sinful.no
Det virker for mig!
Anonymous - 13. mar. 2024
Har haft den i 8 år! Super kvalitet! Den giver mig nogle heftige orgasmer, da den stimulerer både g og klitoris på samme tid. Jeg kan se herovre, at hun kæmper med størrelsen, men for mig er den perfekt. Jeg anbefaler dog, at man arbejder den forsigtigt ind, gerne med glidecreme.
Maskinoversat fra sinful.no
Ubrugelig
Anonymous - 8. may. 2019
Jeg er ked af at give en så dårlig anmeldelse, men jeg købte også denne (ligesom Fia), fordi jeg var ny til g-punktsorgasme (og stadig er ...), men det er meget vanskeligt at bruge den måde, den er designet til at blive brugt på. Den er for lang til at ramme klitoris og de punkter, jeg ønsker på ydersiden, og den er for blød til at blive kontrolleret nok til at stimulere g-punktet. Jeg kasserede den ret hurtigt.
Maskinoversat fra sinful.no
Ikke godt
Anonymous - 13. mar. 2024
Ubekvem form. For kort. Svag vibration, vil ikke mærke noget, selv ved højeste effekt. Bliver ikke på plads, den bliver ved med at falde af, man skal selv skubbe til den for at holde den på plads. Dårligt køb, vil ikke bruge :C
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS