Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Screaming O RingO Penisring 3 Pak var 1

Screaming O RingO Penisring 3 Pak

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Den populære Screaming O RingO penisring fås nu i en smart 3 pak for endnu større nydelse. Pakken indeholder to penisringe i forskellige størrelser og tykkelser, samt en ring, der både kan bruges omkring penis og pungen. Når RingO er på plads hjælper den med at holde blodet tilbage i penis, så du opnår en hårdere og mere fyldig erektion og samtidig får lettere ved at kontrollere din udløsning.

Sådan bruger du RingO Penisring:

Vælg den ring, der passer bedst i størrelsen og før den ned over penis, så den til sidst sidder ved penisroden. Gør evt. påsætningen nemmere ved at bruge en vandbaseret glidecreme på penis, inden du sætter ringen på.  Ønsker du at bruge den store ring omkring penis og pung på samme tid, anbefaler vi, at du sætter ringen på inden rejsning, da det vil gøre påsætningen nemmere.

Screaming O RingO Penisring 3 Pak er lavet i et fleksibel jelly materiale. Ringene ideel til både onani og samleje. 

Mål: Den store ring har en indvendig diameter på 4,3 cm og en udvendig diameter på 5,7 cm.  Den mellem ring har en indvendig diameter på 2,1 cm og en udvendig diameter på 4,5 cm Den lille ring har en indvendig diameter på 1,8 cm og en udvendig diameter på 3,18 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fine ringe
SJ - 29. apr. 2021
Helt klart nogle af min favoritter dog lige til den stramme side (de to små) men kan man lide det, så er de helt perfekte... Som med andre Screaming O ringe springer de desværre ret hurtig. Vær opmærksom på at de kun tåler vandbaserede produkter.
super penisringe
jørn - 24. jan. 2018
tak for et super produkt, jeg er 70 år og har fået mit sexliv tilbage takket være jeres gode og behagelige penisringe både de store og de små gør en kæmpe forskel . en kæmpe stor tak
Fint produkt
Marco - 31. jul. 2017
Super levering og kom til tiden, Sinful kan klart anbefales dog skal det siges at de 2 mindre ringe er MEGET små og jeg kan derfor ikke passe dem. Den store ring er til gengæld utroligt stor men passer faktisk perfekt omkring penis og testikler på en gang, materialet er meget gummi og er derfor meget svær at få af igen hvis man har hår dernede, men hvis ikke er det et fint produkt og den store ring er meget behagelig ;-) kan anbefales
Stor fornøjelse
Kg - 24. jul. 2017
Forlænger nydelsen, kraftig ring til penis giver en svulmende og dejlig virkning. Stor ring pung og penis god pasform.
Godt produkt
Ls - 29. jun. 2017
Fungerer perfekt
Fungerer perfekt
En glad kunde - 29. jun. 2017
Er godt tilfreds med produktet
Luksus penisringe!
TX - 16. jun. 2017
Er virkelig glad for jeg købte dette til min partner :) .. Kan mærke en stor forskel, da hans penis bliver meget hårdere og større. Giver også ham en meget bedre nydelse når vi hygger os.
3 X fornøjelse
Ivan - 2. sep. 2013
Disse Penisringe er superlækre at anvende (og gerne mere end 20.min) - man mærker; især med den kraftige; at det virkelig er noget der rykker - eller det kommer det ihvertfald til. Den STORE har en god pasform og dejlig blød, omkring både pung og penis.
Den bedste stand!
Anonymous - 13. mar. 2024
Forsøgte at sætte ringene på uden at have til hensigt at have samleje. Den største rundt om pungen. Måtte rulle den op om hånden og vride den hen over nosserne. Den med den største diameter rundt om pikken og pungen. Den mindste i midten af pikroden! Til min store overraskelse fik jeg en øjeblikkelig "kanonkugle"! Hvis en villig dame havde været i nærheden, kunne hun have fået et rigtigt skud med en rigtig stådreng, om ikke andet så af høflighed! Ingen bivirkninger. Den er helt klart sin pris værd!
Maskinoversat fra sinful.se
Blandet
Anonymous - 8. nov. 2018
Ved første brug passede ringene perfekt, meget stramt, og gav en stenhård, tydeligt tykkere erektion. Efter et samleje med dem begyndte de at revne en smule, og ved anden brug revnede de helt. Jeg brugte dem med vandbaseret glidecreme, hvilket ikke burde være et problem.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS