Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Screaming O

The Screaming O producerer sjovt og effektivt sexlegetøj til overkommelige priser. Screaming O har modtaget flere awards, bl.a. "Toy Manufacturer Of The Year", "Best Sex Toy Brand" og "Innovation in Adult".

Screaming O - sjovt og begyndervenligt sexlegetøj i lommestørrelse

Hvad er Screaming O?

Screaming O er et prisvindende, amerikansk brand, der,  som navnet også indikerer, har specialiseret sig i at producere orgasmisk sexlegetøj til kvinder og mænd - singler såvel som par. Screaming O står bag nogle af markedets bedst sælgende produkter, har eksisteret som brand siden 2005. Screaming O’s nydelsesprodukter er både sjove, farverige, skøre, nemme at betjene (især for begyndere), prisvenlige, effektive at bruge og kommer i handy størrelser, der er perfekte at have med i feriekufferten eller sågar til at have liggende i håndtasken. Og så er samtligt legetøj lavet af kvalitetsmaterialer, der testes på et uafhængigt laboratorium, som sikrer, at de ikke indeholder skadelige stoffer. Med Screaming O går du med andre ord aldrig galt i byen, hvis du er på udkig efter en lille gadget, der kan spice tingene op hjemme i dobbeltsengen. USA-baserede Screaming O har siden de blev oprettet haft en trendy, uhøjtidelig og skæv tilgang til sexlegetøj. Deres filosofi er simpel. Screaming O er til for at nytænke måden hvorpå singler og par kan få mere nydelsesfuld sex, og de har en fest, mens de gør det.

Til fræk solo-sex

Er du mand, og trænger du til at kinke solo-sessionen en lille smule op, så kan du med fordel anskaffe dig Screaming O’s RingO Rangler Cannonball Penisring, der giver dig en fyldere, hårdere og mere rank rejsning samtidig med, at den øger sensitiviteten i hele dit penisskaft. Ringen monteres hurtigt og nemt helt nede ved roden, er ideel til onani, men kan også stærkt anbefales at bruge under sex, så du holder længere i sengen. Er du til onani med et twist, så prøv Strength der kilder din penis med sine indbyggede vibrationer. Til kvinder er vi nødt til at fremhæve den sjove klitoris læbestift vibrator, der er perfekt at have med på farten. Vibratorens ‘læbestift’ er lavet af silkeblød silikone, der kan vibrere og pulsere med 4 forskellige niveauer. En absolut Screaming O bestseller til kvinder Panty Vibe trussen, der har en indbygget bullet vibrator, som kan styres på afstand med fjernbetjening. Nu kan hun gå på natklub med veninderne og danse natten væk, mens hun i al hemmelighed bliver pirret og stimuleret til orgasme på orgasme på orgasme. Hun kan selvfølgelig også bare bare trussen på date night, og overlade den fulde kontrol sin partner, der kan styre hendes nydelse præcis som han lyster.

Til pirrende parleg

Og nu vi er ved pirrende parleg; Screaming O har naturligvis lavet en ordentlig håndfuld must-have legesager, som I kan tage med i soveværelset og forlyste jer med i fællesskab heeeeele natten lang. Giv eksempelvis hinanden oralsex af den anden verden, med den smarte LingO tunge vibrator, som puttes i munden og forvandler slikkeriet til et dirrende, orgasmisk festfyrværkeri. som bonus har den lille, kraftige tungevibrator en rillet overflade, der giver mundsexen en ekstra intens dimension. Den kan selvfølgelig bruges af og på både ham og hende. Vi I slå to fluer med ét smæk og få dobbelt op på nydelse under samleje? Så er den testvindende Screaming O vibrator ring det helt oplagte valg! Sæt den på hans penis helt nede ved roden, og hav sex i alle jeres yndlings stillinger, mens ringens  integrerede bullet vibrator forkæler og kærtegner hendes klitoris. Women Health har kåret Screaming O Original Vibrator Ring som bedste penisring på markedet, og Magasinet Woman gav det lille sexlegetøj til par seks ud af seks stjerner i en test i 2012. I kan også med fordel tjekke Screaming O Combo Penisring og Fingervibrator sættet ud, og få et væld af nye og sexede legemuligheder, som I frit kan eksperimentere med både sammen og hver for sig.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS