Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Sex & Mischief Steele Balls Lystkugler var 1

Sex & Mischief Steele Balls Lystkugler

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
159,00 kr.135,15 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Steele Balls Lystkugler fra Sex & Mischief er et lækkert sæt stål kugler, der både kan bruges til fræk leg og til bækkenbundstræning. Kuglerne har en helt glat overflade, der vil føles endnu bedre, hvis du bruger dem sammen med en vandbaseret glidecreme. 

Steele Balls Lystkugler er forholdsvist tunge, størrelsen taget i betragtning, fordi de er lavet af stål. Det gør dem meget pirrende at bruge og du vil kunne mærke kuglerne arbejde sig rundt, i takt med dine bevægelser. Hvis du vil ha’ en endnu større oplevelse med Steele Balls kan du enten opvarme eller afkøle dem i vandbad i 10 minutter inden brug. Bemærk: Vi anbefaler at du altid tjekker kuglernes temperatur mod huden på indersiden af din underarm, inden du bruger dem intimt. 

Til bækkenbundstræning anbefales Steele Balls Lystkugler særligt til kvinder, der i forvejen har erfaring med bækkenbundskugler. Kombinationen af Steele Balls’ lille diameter (2 cm) og stålets tyngde gør nemlig, at det kræver en nogenlunde stærk bækkenbund for at holde dem oppe. Vi anbefaler, at du starter med at lave knibeøvelser om kuglerne, imens du ligger ned. Så kan du evt. træne dig op til at kunne gå rundt med dem efter lidt tid.  Sex & Mischief Steele Balls Lystkugler kan nemt tages ud, når du er færdig med dem. Tyngdekraften gør, at kuglerne selv arbejder sig nedad men du kan også presse bækkenbunden nedad for så at tage dem ud. 

MærkeSex & Mischief
Fuld Længde (cm)2
Indførbar Længde (cm)2
Diameter (cm)2
FarveSølv
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SKU13643
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke som forventet
MM - 17. nov. 2021
De virker vel som sådan til at styrke bækkenbunden, men jeg synes ikke de er særlig intuitive at bruge. Man kan slet ikke mærke dem derinde (heller ikke at de bevæger sig rundt), så man skal huske hele tiden at klemme, ellers falder de ud. Problemet synes jeg er, at når man først kan mærke dem når de begynder at synke ned, er det for sent at klemme sammen, da man så bare klemmer dem ud. Så derfor er de ikke særlig intuitive. Men hvis man ellers bare klemmer hele tiden virker de sikkert til at træne bækkenbunden, jeg havde bare ønsket at man kunne få noget feedback på træningen. Det er mine første bækkenbundskugler, men jeg er i tyverne og har ikke født, så de er ellers ikke for avancerede at bruge. Jeg skulle bare have haft nogle man kunne mærke tror jeg. Jeg synes ikke de virker pirrende overhoved, så man kan bruge dem selv når manden ikke er hjemme og fokusere på træningen - og så måske have nogle andre pirrende nogle til leg. Materialet er af god kvalitet og nemt at rengøre, og jeg tror de vil holde hele livet.
Godt nok glatte
18T - 19. jul. 2019
Skønne kugler der bestemt kan give een udfordringer. De vejer godt, og er nemme at bruge. Men der skal godt nok spændes til for at kunne holde dem inde! De ryger let ud. - Men så må man jo bare øve sig ;-)
Både pirrende og gode til træning
PP - 14. oct. 2015
Jeg var lidt i tvivl om, ud fra beskrivelsen, om jeg var trænet nok til dem, men det var ikke noget problem. Jeg har ikke rigtigt trænet bækkenbund før, men jeg er 28 og har ingen børn. Jeg havde købt dem for træning og ikke for at blive pirret, så var lidt overrasket over, at de faktisk også havde den virkning. Jeg tænker ikke, de kan give mig en orgasme, men de kan helt sikkert tænde mig. Jeg tager dem i, når jeg går i bad, og så danser jeg lidt rundt under bruseren og får trænet bækkenbunden imens. Så husker jeg at få dem brugt. Kvaliteten er i top og materialet gør dem lette at holde rene. Jeg vil gætte på de kan holde hele livet.
Frække kugler!
Nanzøh - 22. oct. 2014
Først og fremmest! De her kugler er rigtig frække hvis man skal ud af døren, og man går rundt med dem og klemmer om dem, - det fugter underlivet godt og grundigt og træner dig virkelig i at klemme sammen, da de er meget tungere end man lige tror når man ser dem.. De kan være svære at få ud hvis de er kommer langt ind, men det afhjælpes hurtigt hvis man bare sætter sig på hug og klemmer lidt, og muligvis hjælper til med en finger eller to. Men alt i alt er jeg rimelig tilfreds med produktet, det levede op til forventingerne, - de er både i stand til at give træning og stimulation! :-)
SÅ lækre :-)
Carla - 24. mar. 2014
Min inspiration til at købe kuglerne stammer fra Fifty Shades-bogen og de lever fuldt ud op til mine forventninger og forestilling. De er små, tunge og glatte, så til en trænet bækkenbund er de super. Også god pris og hurtig levering.
God
Mia - 23. oct. 2019
Disse bolde gųr, hvad de skal, og de er nemme at håndtere, bęre og vęrdsętte. Jeg ved dog ikke, om jeg synes, de faktisk egner sig til folk, der opleves som annonceret. Har du veltręnede muskler, prųvet det fųr og ųnsker en udfordring, vil jeg anbefale den tungere model i stedet. Men hvis du er glad for noget, der forbedrer oplevelsen, fungerer de godt og leverer virkelig. Hvis du gerne vil kunne gå med dem i lęngere tid, så er de måske også mere velegnede end de lidt tungere. Et godt kųb, prisen vęrd synes jeg.
0
Ligger allerede behageligt i hånden
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg troede, at disse ville være nummer to, at jeg var nødt til at træne, før det var tid til denne udfordring.... Hvor tog jeg fejl, på trods af at jeg er nødt til at knibe sammen, når jeg nyser, var jeg i stand til at holde disse tykke, tunge kugler inde i et godt stykke tid. Det dejlige ved kuglerne er, at det er en fornøjelse bare at mærke dem rulle lidt i håndfladen, allerede da vågner lysten.... og når man fører dem ind, ved kroppen åbenbart, hvad den skal gøre. Meget dejligt. Og overraskende, fordi jeg ikke havde forventet sådan en effekt. Jeg vil med glæde anbefale disse.
Maskinoversat fra sinful.se
Fine små bolde
Anonymous - 8. mar. 2017
Fin størrelse, vægten ligger godt i håndfladen, godt lavet. Føles ikke særlig godt indeni, heller ikke så svær at holde. Vil anbefale en lidt mindre størrelse til den erfarne bruger.
Maskinoversat fra sinful.se
Fornyelse til sexlivet
Anonymous - 13. mar. 2024
Alene tanken om vores første sexlegetøj skabte høje forventninger. Da vi først havde prøvet det, overgik det vores fantasier. Forestil dig, hvad et stykke legetøj kan gøre for at øge nydelsen for begge parter.
Maskinoversat fra sinful.se
Godt
Anonymous - 13. mar. 2024
Vidste ikke engang, at de var i
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS