Bækkenbundskugler til øvede

Bækkenbundskugler til øvede er perfekte til de kvinder, der allerede har erfaring med at træne sin bækkenbund. Varianterne du finder her på siden kan altså bruges af alle, der gerne vil have en tungere og mere udfordrende belastning, når de træner deres allermest intime område. Du kan se hele vores udvalg af bækkenbundskugler eller læse vores ultimative guide til bækkenet, hvis du gerne vil have endnu mere inspiration.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Længde
Indførbar længde
Diameter
Egenskaber
App-styret (2)
Batteridrevet (1)
Bejeweled (2)
Fjernbetjent (1)
Inflatable (1)
Opladelig (3)
Rejselås (1)
Splashproof (1)
Vandtæt (3)
Vibrating (3)
Materiale
100 % Rosa Kvarts (2)
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
ABS-plast (1)
Jade (2)
Ocean-bound PP plastic (1)
Plastik (2)
Silikone (15)
Stål (1)
Mærke
Amaysin (1)
Fantasy For Her (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fun Factory (1)
GoGasm (2)
Intimina (4)
Jade Goddess (1)
kGoal (1)
La Gemmes (2)
Le Wand (2)
Master Series (1)
Mystim (1)
ohhcean (1)
Satisfyer (1)
Seven Creations (2)
Sex & Mischief (1)
Shots Toys (1)
Sinful (4)
We-Vibe (1)
Vis alle 31 produkter
Du har set 31 af 31 produkter

Tungere og mindre bækkenbundskugler til øvede

Mere effektiv træning af bækkenbunden

Hvis du allerede er en erfaren bruger af bækkenbundskugler, og du er godt kendt med træning af underlivet, så vil du finde nye, fantastiske udfordringer lige her på siden. Vi har nemlig samlet vores store udvalg af bækkenbundskugler til øvede, som med sikkerhed vil gøre underværker for din træning. Hvis du derimod ikke har i forvejen, så anbefaler vi, at du tager et kig på vores udvalg til begyndere, da de vil hjælpe dig godt i gang med den nye træning.

Når du løbende træner dit underliv, så vil du få en stærkere og sundere bækkenbund. I takt med din træning vil du opleve, at musklerne bliver stærkere og stærkere, hvilket betyder, at du pludselig trænger til mere modstand og vægt. Bækkenbundskugler til øvede er tungere og ofte væsentlig mindre end kuglerne til begyndere, så musklerne skal arbejde hårdere for at holde dem inde.

Det er en god idé at træne bækkenbunden gennem hele voksenlivet. Udover at opbygge muskler, så styrker træningen også blodcirkulationen i området, så din vagina forbliver mere fleksibel og fugtig. Du har desuden mere kontrol over åbningen i underlivet, som blandt andet forebygger og hjælper på urininkontinens. Samtidig er du bedre forberedt på de udfordringer, som en graviditet og overgangsalderen kan byde på.

Du kan forbedre sexlivet

Træning med bækkenbundskugler til øvede kan også give dig fordele, som du kan nyde godt af i sexlivet. En strammere muskulatur i underlivet gør nemlig skeden strammere, hvilket øger følsomheden under penetrering - og det gælder både med sexlegetøj og med en partner. Øget blodcirkulation og følsomhed i underlivet kan også give dig stærkere og dybere orgasmer. Ved at træne de intime muskler, vil du også lære din krop endnu bedre at kende, så du i højere grad ved, hvad du kan lide, og hvordan du kan lide det.

Denne form for træning af underlivet kan i sig selv være en helt fantastisk oplevelse. Bækkenbundskugler til øvede er ofte lidt tungere, og følelsen af den ekstra tyngde kan være en pirrende fornemmelse for mange. Nogle af varianterne har desuden en lille kugle indeni, som bevæger sig i takt med dine bevægelser, hvilket er med til at stimulere dig indvendig. Det betyder altså, at det ikke kun behøver være hård træning det hele. Der må gerne være lidt fornøjelse imens du træner dit allermest intime område.

Få ekstra udfordring med bækkenbundskugler til øvede

Når du træner dine muskler i underlivet, er det en god idé at øge vægten gradvist. På den måde får du den bedst mulige træningsoplevelse. Bækkenbundskugler til øvede giver dig en passende udfordring, når du er klar til at tage træningen et skridt videre.

Når du træner med en ny vægt, kan det være en god idé at starte med at ligge ned. Når du har eksperimenteret lidt med dette, så kan du prøve at stå op og gå lidt rundt. Hvis den ikke bliver inde i dig, eller hvis du aktivt skal stramme musklerne for at holde den oppe, så er det en god idé at gå tilbage til en variant, der er lidt lettere. Hvis du oprindeligt er erfaren, men for nylig har født, så er det en god idé at gå tilbage til en lettere variant.

Du opnår bedst en kontrolleret fremgang med et sæt, der indeholder forskellige vægtklasser, så du kan løbende kan bevæge dig op og ned i størrelse. Se vores store udvalg af bækkenbundskugler til øvede og find en der passer til dig.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk