Bækkenbundskugler

Når man taler om sexlegetøj til kvinder, er bækkenbundskugler noget som vi alle kender. Træningen af din bækkenbund vil øge din følsomhed i skeden og samtidig hjælpe dig med at opnå bedre og mere tilfredsstillende sex.Vi anbefaler at du læser vores guide til bækkenbundskugler, hvis du er i tvivl om, hvilke kugler der er de rigtige for dig.

Mest solgte produkter

Bedst anmeldte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Længde
Indførbar længde
Diameter
Egenskaber
App-styret (5)
Batteridrevet (4)
Bejeweled (2)
Fjernbetjent (4)
Justerbar (1)
Opladelig (6)
Rejselås (1)
Splashproof (2)
Vandtæt (6)
Vibrating (7)
Materiale
100 % Rosa Kvarts (2)
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
ABS-plast (3)
EVA Foam (1)
Jade (2)
Metal (1)
Plastik (2)
Polystyren (1)
Silikone (41)
Stål (1)
Mærke
Amaysin (7)
B Swish (1)
baseks (3)
Belladot (1)
Dorcel (1)
Elvie (1)
Empelvic (1)
Fantasy (1)
Fantasy For Her (1)
FemmeFunn (1)
Fifty Shades of Grey (5)
Fun Factory (2)
GoGasm (2)
Intimina (4)
Jade Goddess (1)
Je Joue (3)
Joydivision (1)
La Gemmes (2)
Le Wand (2)
Lelo (1)
LELO (2)
Master Series (1)
Minds of Love (2)
Mystim (1)
OhMiBod (2)
Ovo (1)
Perifit (1)
Rianne S (1)
Satisfyer (4)
Seven Creations (2)
Sex & Mischief (1)
Shots Toys (1)
Sinful (6)
Svakom (1)
TensCare (2)
Trinity Vibes (1)
Vibio (1)
We-Vibe (1)
You2Toys (1)
Vis alle 78 produkter
Du har set 48 af 78 produkter
Hent flere

Bækkenbundskugler - Genvejen til et bedre sexliv

Sådan træner du med bækkenbundskugler

Hvis du har været gravid eller haft problemer med ufrivillig vandladning, så er du med garanti faldet over navnet før. Men bækkenbundskugler er meget andet og mere end det. De er kort fortalt den sikre genvej til både et bedre sexliv og et sundere underliv. Uanset om du er en yngre eller ældre kvinde, nybegynder eller øvet, så kan du ikke komme for tidligt i gang med at træne bækkenbunden. Musklerne i din bækkenbund skal nemlig, ligesom alle andre muskler i din krop, trænes og holdes ved lige.

Gynækologer, jordemødre, sexologer og seksualvejledere anbefaler desuden, at kvinder laver bækkenbundsøvelser regelmæssigt. Du kan træne din bækkenbund uden kuglerne ved hjælp af knibeøvelser, men langt de fleste kvinder foretrækker at bruge bækkenbundskugler til træningen, da det giver et bedre og hurtigere resultater. Før nænsomt kuglen eller kuglerne ind i din vagina. Brug med fordel en god og behagelig glidecreme. Når den eller de er ført ind, laver du de samme knibeøvelser, du ville have gjort, hvis du ikke brugte kuglerne. Nøjagtig ligesom med styrketræning hjælper kuglens vægt til at gøre træningen mere effektiv.

 

Et stærkere og sundere underliv

Der er (desværre) rigtig mange, som fejlagtigt tror, at det kun er modne kvinder, der har udfordringer med at holde på vandet, eller kvinder, som har haft komplikationer i forbindelse med graviditet og fødsel, der har gavn af bækkenbundstræning. Det er ganske enkelt ikke sandt. Det er korrekt, at du, hvis du træner din bækkenbund regelmæssigt, kan holde problemer som inkontinens for døren og blive efterfødselsproblemer kvit, men fidusen med bækkenbundstræning er, at hele dit underliv bliver både stærkere, strammere og mere modstandsdygtigt. Og det har sine helt åbenlyse fordele.

Vidste du for eksempel, at jævnlig træning med bækkenbundskugler øger sensitiviteten i din skede, så du får lettere ved at nyde sex og opnå orgasme under onani eller samleje? Vidste du så også, at bækkenbundtræning er den bedste kur mod manglende sexlyst og tørre skedeslimhinder som følge af overgangsalder? Træning af bækkenbunden bevirker nemlig øget blodgennemstrømning og -cirkulation i dit underliv, så der kommer tilstrækkelige mængder af østrogen til dine skedevægge, mens styrkelse af muskulaturen hjælper med at holde din vagina elastisk og fugtig. Start allerede din bækkenbundstræning i dag, og få et sundere og stærkere underliv.

 

For både begyndere og øvede

Hos os finder du bækkenbundskugler til begyndere såvel som øvede. Det kan godt være svært at finde ud af, hvilke kugler man skal vælge - skal det være én eller flere kugler og skal de være lette eller tunge? Tommelfingerreglen er, at jo tungere kugle (eller kugler), desto sværere træning. Som nybegynder bør du derfor altid vælge de lette af slagsen og opgradere dem i takt med, at din bækkenbund bliver stærkere. Når du vælger bækkenbundskugler, skal du også være opmærksom på både størrelse og materiale. Jo mindre og glattere dine bækkenbunds kugler er, desto sværere er det at knibe sammen om dem med muskulaturen i underlivet.

Du kan derfor med fordel investere i et komplet sæt, hvor du har mulighed for at skifte mellem kuglerne, så du opnår optimal træning. Er du er i tvivl om, hvilke bækkenbundskugler, der passer lige præcis til dig og dit behov? Kontakt vores dygtige og kompetente medarbejdere i kundeservice. Vi kan hjælpe dig med at skabe et overblik over det korrekte produkt til dig i vores brede sortiment af mærkevare som Lello. Hos Sinful sætter vi en stor ære i at rådgive og vejlede dig, så du både får en god oplevelse - og det helt rigtige produkt.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk