Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Shunga Bodypaint 100 ml var 1

Oversigt

Lad jeres kreative evner og lysten til søde sager få frit spil med Shunga Chokolade Bodypaint sættet.

Sættet indeholder blød og cremet body paint samt en pensel til kreativ påførelse.

Mal et smukt eller frækt motiv på din elsker eller skriv en fræk hilsen på din krop som en overraskelse til din elsker.

Tip! Chokolade Bodypaint er den PERFEKTE undskyldning til lækker forførelse.

 

MærkeShunga
SmagChokolade
SKU11850
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super service
M.m - 8. aug. 2013
Vi stod og skulle bruge en ekstra gave til et par der hører til de udforskende, de åbne, de legende. Derfor var det nærliggende med chokoladebodypaint, desværre var dette ikke til at opdrive i butikkerne, hvorfor vi straks startede en net-søgning. Derved kom Sinful frem med garantien om dag til dag levering. Et kort besøg på en behagelig og overskuelig hjemmeside og købet var i hus. Dagen efter kom varen som lovet. Enden på historien var at gavemodtagerne synes det var prikken over i'et i kurven af delikatesser!!!!
Fantastisk smag og konsistens
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg prøvede den sammen med min partner, og vi var begge meget positivt overraskede. Smager og føles ligesom almindelig chokoladesauce - kunne sagtens have spist den på almindelig is, hvis det ikke havde været lidt spild! Konsistensen er meget fin og lidt flydende, men ikke så meget, at man ikke kan kontrollere den og sørge for, at man kun får sovs der, hvor man vil have den. Penslen er den eneste ulempe; den fungerer fint, men hvis man ikke renser den meget grundigt efter brug, bliver den lidt hård, når saucen tørrer ind i penseldelen, og selve penslen er bare en tynd træpind med skum på spidsen. Den kan stadig bruges til flere omgange, men er ikke nødvendigvis lækker. Jeg anbefaler at investere i nogle billige pensler, der kan vaskes lidt grundigere mellem brug, eller stille en lille skål med vand frem til at skylle i. Alt i alt - en stærk anbefaling! Jeg vil helt sikkert bestille mere, når denne flaske er tom, men der er meget i den, så det kommer nok til at tage et stykke tid. Hvis du vil udforske madlege eller bare slikke slik af din legepartners hud (eller omvendt), og du kan lide chokolade, er denne kropsmaling helt sikkert et godt og sikkert valg.
Maskinoversat fra sinful.no

Shunga Bodypaint 100 ml

Valgt Smag:
Chokolade
129,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS