Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Shunga Erotic Art

Shunga produkterne er skabt til de elskende par, for hvem erotikken er en form for kunst. Filosofien bag produkterne er, at de vil forene de elskende og øge deres seksuelle nydelse. Udvalget består bl.a. af olier, cremer og bodypaint fremstillet af de lækreste ingredienser. 

Shunga Erotic Art - sensuelle nydelsesprodukter til bedre sex og wellness

Historien om Shunga

Når man smager på navnet Shunga, så får man unægteligt associationer til konkubiner, røgelse og kama sutra. Historien om Shungas tilblivelse begynder imidlertid et meget andet sted end i fjernøsten. Faktisk skal vi om på den helt anden side af jorden. Shunga Erotic Art blev nemlig grundlagt i 2000 af de to canadiere, Sylvain Séguin, der arbejdede som designer, og Manon Vallée, som havde job som idéudvikler og manager i kosmetikindustrien. Det Montrealske par påbegyndte dog allerede deres succesfulde forretningseventyr helt tilbage i 1988, de de sammen besluttede at stifte Eau Zone Oils & Fragrances, et high end kosmetik brand. Eau Zone Oils & Fragrances fik så stor succes, at makkerparret efter 12 år blev enige om at launche et sub brand med særligt fokus på intime nydelsesprodukter og ud fra den fælles filosofi, at elskov er en kunst. Shunga Erotic Art var en realitet. Shungas produkter henvender sig primært til par, som drømmer om at udforske og tilføre variation i sex- og samlivet og dermed tage intimiteten, sensualiteten og elskoven til helt nye højder. Shungas produkter er ideelle til jer, der er nysgerrige og parate til at genopdage og gå på opdagelse i hinanden og seksualitetens vidunderlige nydelsesunivers.

Massage og bodypaint

En fantastisk måde at komme endnu tættere på hinanden, er ved at prøve erotisk massage som forspil. Kærtegn eksempelvis hinandens kroppe med Shungas Desire massageolie, der dufter lifligt af vanilje. Massageolien er fremstillet af koldtpressede olier og tilsat plejende E-vitamin, der efterlader huden blød som fløjl. Nus hinanden i nakken, på ørerne og bevæg jer langsomt nedad, mens I giver de erogene zoner som kraveben, bryster, balder, inderlår, lænd og knæhaser ekstra kærlig opmærksomhed. I kan også gå all in på sensuel og pirrende kropskontakt, og brug Shunga Erotic Art Massage Gel sættet til en dobbelt våde kropsmassage, hvor I rigtigt kan gnubbe og gnide jer op ad hinanden på det medfølgende, guldfarvede bodyslide lagen. Vælg mellem den klassiske jordbær og champagne duft, eller lad jer henføre til østens mystik med massage gelen, der dufter af eksotiske frugter. Når I alligevel er smurt ind fra top til tå, hvorfor så ikke toppe oplevelsen af med en sød og fræk dessert? Lad kreativiteten få frit løb med det lækre og velsmagende Shunga chokolade Bodypaint sæt, der er både silkeblød og yderst appetitvækkende. Dekorér din partner krop, og slik derefter alle herlighederne i dig.

Stimulerende cremer

Shunga Erotic Art har ikke kun specialiseret i at lave silkebløde massageolier og appetitvækkende bodypaint. Shungas produktserie omfatter også stimulerende cremer og gels, der både kan bruges som seksuelle hjælpemidler, hvis du har svært ved at opnå orgasme og til at øge sensitiviteten yderligere i din krops intime områder. Få intense simultane orgasmer med Shungas Lotus Noir stimulerende gel, der øger følsomheden på hendes klitoris og kønslæber og hans glans og penishoved. Gelen, der er økologisk og vandbaseret, øger blodcirkulation og blodtilførslen til de intime steder og virker let kølende. Smør et par dråber på, og mærk nydelsen skylle ind over dig. Svært ved at opnå de sagnomspundne, dybe G-punkts orgasmer? Så prøv Shunga Rain of Love G-spot cremen, der får din indvendige ‘orgasmeknap’ til at svulme op, så den både bliver lettere at finde og ramme. Cremen skal blot masseres på inde i vagina og direkte på G-punktet (eventuelt af din partner), og kan bruges både sammen med kondomer og sexlegetøj eller under oralsex. Drømmer I om timelang, romantisk elskov, så smør hans penis ind i Shunga Dragon forsinkelses creme. Cremen modvirker for tidlig sædafgang uden at ødelægge hans lyst og tilfredsstillelse, og giver ham samtidigt en yderst pirrende, skiftevis kølende og varmende effekt omkring penishovedet.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS