Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Sinful Masturbation Toolbox 3-Pack var 1

Sinful Masturbation Toolbox 3-Pack

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
179,00 kr.134,25 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Find Sinfuls Masturbation Toolbox frem og vælg imellem de tre stimulerende onani sleeves. Hvert æg gemmer på et blødt, tekstureret sleeve, der alle byder på et unikt twist til dit gode gamle handjob.

Smør Power Thrust, Pole Driver eller Power Glider ind i din yndlings vandbaserede glidecreme. De dejlige sleeves er udstyret med teksturerede mønstre på både ydersiden og indersiden, så du kan vende dem på vrangen for at opleve en bred vifte af stimulerende fornemmelser.

Nyd en glat penetration af de silkebløde sleeves og mærk de mange pirrende hvirvler, riller, dupper og bump i forskellige størrelser.

Pas godt på dine masturbators ved at rengøre dem med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens.

MærkeSinful
Produktvægt (g)415
Fuld Længde (cm)10.7
Indre Dybde (cm)9.4
Diameter (cm)5.1
Indre Diameter (cm)2.2
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPE
FarveFlere farver
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberHul
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU27027
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fedt med forskellig stimulering
Alan - 31. jan. 2024
Jeg synes at det er super fedt at der er nogle forskellige at vælge imellem - og jeg oplevede at de hver føltes forskellige fra mere løs til mere fast. Og mere kantet former til de mere bløde. Æggene havde en god længde til forskel for tenga æg, hvor det for mig ikke føles vildt lækkert når produktet strækker sig for meget. Disse æg er en god mellemting til noget ala flesh light - bare meget mere tilgængelig ift. prisen. Super fedt at de kan vendes med vrangen ud af med de mere bløde former. Jeg brugte faktisk ægget på min kærestes klitoris hvor jeg havde ægget på min pegefinger og langefinger - det var sjovt og spændende at lege med. Så prøvede vi også at jeg havde ægget på min penis imens jeg penetrerede hende - det var også sjovt, frækt og anderledes. Tak for de oplevelser. Jeg har nu benyttet dem et par gange og de ser ud til at holde fom og integritet helt fint!
Bare WOW!..
Kim - 31. jan. 2024
Trykket, følelsen, intensiteten.. Det er vildt som de giver en fantastisk følelse.. Udover at de giver et forskelligt tryk, fra dupperne inde i ægget, så kan mængden af glidecreme også være med til at give en vild form for intensiteten. Stor anbefaling herfra!
Virkelig stimulerende og lækkert materiale!
Rasmus - 31. jan. 2024
Æsken og emballagen er virkelig flot og praktiske designet! Produktet er lavet i lækkert materiale, der både er blødt og fleksibelt men også meget holdbar. Produkterne giver hver deres form for stimulering. Thrust meget stimulerende, Pole Driver mindre stimuli, men lækker med rotationsbevægelser. Pole Driver med fin balance mellem de w andre. Den gav virkelig god stimulation og nemmere at dosere over længere sessioner. Alt i alt et super lækkert sæt, som har min bedste anbefaling!
De er alle tre helt fantastiske!
Jacob - 31. jan. 2024
De er alle tre helt fantastiske! Jeg har ikke prøvet super mange sleeves, men de her er klart de bedste jeg har prøvet. Især Power Glider er jeg rigtig glad for 😀 Jeg er fan af etuiet med den lille holder i, det gør det super nemt at pakke sammen og klikke låget på uden at produktet kommer i klemme. Fin størrelse, rigtig god strækbarhed og rigtig rart at røre ved!
WOW, hvor føles det dejligt!
Jens - 31. jan. 2024
Da jeg pakker det første æg ud og tager det i hånden kan man mærke at det er kvalitetsmateriale. Det virker til at kunne holde til rigtig meget stræk uden at tage skade. Derudover er materialet super blødt og virkelig dejligt at have i hånden. Har aldrig prøvet et onaniæg før og WOW, hvor føles det dejligt! Oplevelsen er super dejlig og for mig er det især det blå æg der føles bedst. Det fungerer både at køre langsomt og hurtigt. Må sige at et handjob med et onaniæg er så meget bedre end bare at bruge sin egen hånd. Rengøringen er super nem. Jeg skyller dem under vandhanen både udenpå og indeni ved at vende vrangen ud på dem. Derefter bruger jeg papir til at tørre dem og sætter dem ned i det etui som medfølger hvert æg. Venter med at sætte låget på ægget så de kan stå og tørre helt igennem. Generelt en virkelig dejlig og god oplevelse. Glæder mig til at bruge dem igen!
Godt håndarbejde
Crølle - 21. may. 2023
Passer perfekt og giver en behagelig oplevelse giver hurtig udløsning
Stimulerende oplevelse
Lars - 12. may. 2023
Førstegangs-bruger : Giver en stimulerende og pirrende oplevelse med deres forskellige indvendige struktur. Blødt strækbart materiale, der giver et godt greb om penis. Nem at have med sig og rengøre.
Giv dem et forsøg!
Anonymous - 6. dec. 2023
Jeg købte disse til min kæreste, og vi var i tvivl om, hvor gode de ville være, men de har overgået vores forventninger massivt! Et godt fast greb og også en god sugeevne. De 3 forskellige teksturer gør det nemt at skifte, men pole driver er hans favorit. De er også meget nemme at rengøre, og vi har brugt dem et par gange nu, og de ser stadig ud og føles som nye. Du vil ikke blive skuffet!
Maskinoversat fra sinful.co.uk
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS