Handjob Sexlegetøj

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til handjob sexlegetøj, du kan bruge i stedet for din hånd. Hvad enten du er til en realistisk onanioplevelse, eller om du foretrækker diskrete og neutrale onaniprodukter, så har vi noget til dig. Se det store udvalg af brands, herunder de populære mærker Satisfyer og TENGA, samt skandinaviske baseks, der er kendt for høj kvalitet til lave priser.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Arcwave (3)
B Swish (1)
baseks (1)
CalExotics (2)
Dansex (3)
Doc Johnson (15)
Dorcel (2)
expired_Tracy's Dog (1)
Fantasy X-tensions (1)
Fist It (1)
Fleshlight (2)
Hustler (2)
Kiiroo (5)
LoveBotz (1)
Loving Joy (1)
Mr. Membr (22)
Mystim (1)
Palm-Tec (1)
PDX Elite (3)
PDX Male (1)
PDX Plus (2)
Perfect Fit (1)
Pipedream (2)
Pipedream Extreme Toyz (5)
Romp (2)
Satisfyer (9)
Screaming O (1)
Shots Toys (1)
Sinful (9)
SLT (1)
Sono (1)
Svakom (1)
TENGA (101)
Topco (3)
Tracy's Dog (1)
You2Toys (2)
Længde
Materiale
ABS-plast (4)
Elastomer (28)
Hydro Active TPE (1)
Polyethylen (3)
Silikone (10)
TPE (140)
TPR (19)
Egenskaber
App-styret (2)
Batteridrevet (3)
Hollow (6)
Justerbar (6)
Opladelig (12)
Realistic (30)
Rejselås (2)
Splashproof (3)
Squirting (1)
Suction Cup (1)
Thrusting Function (3)
Vacuum Function (39)
Vandtæt (8)
Varmefunktion (1)
Vibrating (12)
Virtual Reality App (1)
Vis alle 223 produkter
Du har set 48 af 223 produkter
Hent flere

Handjob sexlegetøj til ekstra fræk sololeg

Giv hånden en pause

Onani er dejligt, og det er sundt for os at opnå seksuel tilfredsstillelse, da det er noget der sætter gang i en masse gode hormoner i vores kroppe. Det er med til at give os en øget fornemmelse af velvære og gør os generelt gladere. Derfor er det altså ikke en helt dum idé lige at give sig selv en tur med klør fem, når man står inde under bruseren, eller hvor man ellers foretrækker at klare sagerne.

Men en gang imellem kan det også være dejligt at kunne give hånden en pause og opleve noget afveksling i ens onani. Med et handjob sexlegetøj kan du gøre det til en anderledes oplevelse, når du skal stimulere dig selv. Det behøver slet ikke at være specielt avanceret, men det kan sagtens være med et produkt, der giver dig en helt anden følelse, når du onanerer, hvor du vil opleve sensationer, som du aldrig har prøvet dem før.

Her i kategorien har vi samlet alt det mest populære handjob sexlegetøj, som du kan bruge som en fræk tilføjelse, når du ønsker at stimulere dig selv i en fræk sololeg.

Æg, sleeves og masturbatorer

Når du skal give dig selv en på opleveren, kan et handjob sexlegetøj være den helt rigtige måde at gøre det på. Det er nemlig noget, der kan være med til at højne din onanioplevelse helt vildt. Men så er det helt store spørgsmål bare, hvad det er for en type af legetøj, du skal vælge at købe?

Der findes nemlig et væld af forskellige varianter, der kan være med til at give dig yderligere stimulering, end når du bare bruger din hånd. Noget af det mest populære handjob sexlegetøj til mænd, er Tenga æg, der er et lille æggeformet sleeve, der med stimulerende mønstre på indersiden af ægget går ind og pirrer på en helt anden måde, når man fører det ned over penis. Selvom produktet er beregnet til engangsbrug, kan man dog sagtens bruge det igen og igen, hvis bare man behandler det forsigtigt og vasker det grundigt efter brug.

Er man ikke til de frække Tenga æg findes der naturligvis også en lang række af andre typer af masturbatorer og sleeves, der kan bruges til at gøre din spiller til en endnu federe oplevelse.

 

Brug dit handjob sexlegetøj alene eller med partner

Der findes ingen grænser for, hvordan du vælger at bruge dit handjob sexlegetøj. Det giver sig selv, at det er noget der er lavet til, at du skal bruge det som en ekstra stimulering, når du giver dig selv et handjob. Men det er jo ikke kun produkter, du kan vælge at bruge, når du er alene. Selvom det med garanti allerede føles anderledes, når din partner giver dig et handjob i forhold til, når du selv klarer sagerne, kan handjob sexlegetøj stadigvæk være med til at højne oplevelsen.

Hvis det ikke lige er et handjob sexlegetøj, I står og skal bruge, så er der heldigvis også en masse andre slags legetøj at finde hos Sinful. Både sexlegetøj I kan bruge sammen og hver for sig. Gå på opdagelse i det store udvalg sammen, og klik jeres nye favoritter hjem, sådan at I kan skrue endnu højere op for temperaturen i soveværelset, takket være jeres nye tilføjelser til natbordsskuffen.

 

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk