Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Skins Ultra Tynde Kondomer 12 stk var 1

Skins Ultra Tynde Kondomer 12 stk

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
69,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Skins Ultra Tynde kondomer er til dig, der vil endnu tættere på den realistiske oplevelse.

Skins Ultra Tynde kondomer er tilsat ekstra glidecreme, der giver en naturlig oplevels. Selv om kondomet er ultra tyndt, er det lige så sikkert som almene kondomer.

MærkeSkins
Produktvægt (g)45
Længde (mm)190
Tykkelse (mm)0.06
Bredde (mm)52
Antal12
IngredienserGlycerin, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Polyethylene Glycol, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer
Primært MaterialeLateks
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVegansk
EgenskaberMed glidecreme, Regular, Glat, Tynd
SprogEngelsk
SKU11465
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God kvalitet
Cc - 22. jun. 2023
God følelse, men lidt stramme
Helt klart 5/5 stjerner!
Morten - 26. oct. 2021
Jeg har prøvet en del kondomer efterhånden, men aldrig nogen så god som disse. Både pasform og kvalitet sidder i skabet, men vigtigst af alt er de perfekt tynde, så det næsten er som ikke at have noget på.
Kondomer
R.D - 7. sep. 2021
Super fine, føler mig sikker og afslappet.
Rigtig fine kondomer
Nick - 26. jan. 2020
Helt igennem god kvalitet, har købt de her et par gange og har aldrig haft problemer. Alt taget i betragtning er de nemme og tage på, en anelse stramme , men følelsen er bedre end de andre kondomer i prisklassen.
Alt for små
Henriette - 12. jul. 2019
Det er svært at give en ordentlig vurdering, da de var alt for små i omkredsen. Vi havde nær aldrig fået det på, og da det endelig kom på strammede det helt vildt. Min kæreste havde et kæmpe mærke efterfølgende. Den ros jeg kan give er, at de er så tynde. Det er rart.
Så lækkert
Cykelfyren - 3. sep. 2017
Uhm. For mig perfekt størelse og super lubrikation
Lækre kondomer
Mr. N - 27. jul. 2017
Lækre kondomer... umiddelbart ikke ord jeg havde troet jeg skulle bruge sammen. Kondomer har for mig altid blot været en irriterende begrænsning/nødvendighed, der desværre har taget toppen af følelsen/rejsningen i de fleste tilfælde. De her er dog tæt på at føles helt naturligt, og det eneste frustrerende er, at jeg ikke har overvejet at prøve dem før nu! Fed oplevelse... og konen er helt enig!
Rigtigt godt produkt
Niels - 9. may. 2016
Super gode kondomer. Udover at de er lækre tynde så man kan mærke hvad man laver, men den lette duft af vanilie gør at alting ikke lugter af latex efter brug. Kan kun anbefale mærket
Hurra for tynde kondomer!
Frederikke J. - 15. apr. 2016
Jeg er SÅ glad for de her kondomer! Min kæreste og jeg har bruger kondom under sex, men vi har haft problemer med at han ikke altid har kunnet holde rejsningen fordi almindelige kondomer godt kan føles "kvælende" på ham. Efter vi har skift til de ultra tynde er det blevet meeeeeget bedre! :D Han føler at han kan mærke mere og det har hjulpet meget på rejsningen. Så jeg kan kun anbefale alle som bruger kondom, at købe disse. :)
Hurra for tynde kondomer!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er SÅ glad for disse kondomer! Min kæreste og jeg bruger kondom under samleje, men vi har haft problemer med, at han ikke altid kan holde sin penis, da almindelige kondomer ofte føles kvælende for ham. Efter vi skiftede til disse ultratynde, har det været myyyyyyyyy meget bedre! :D Han føler, at han kan mærke mere, og det har hjulpet meget med hans erektion. Så jeg kan kun opfordre alle, der bruger kondomer, til at købe disse. :)
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS