Skins

Skins kondomer er fremstillet af latex og er en perfekt balance mellem komfort, sikkerhed og brugervenlighed - og så til en ganske overkommelig pris. Læs meget gerne vores blogindlæg, hvis du har brug for flere informationer: Kondomer - den ultimative guide.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 33 produkter
Du har set 33 af 33 produkter

Skins kondomer - passer til alle mænd

Hvem er de?

Der findes et hav af forskellige muligheder, når man gerne vil beskytte sig mod uønsket graviditet. Men vil du samtidig gerne beskytte dig selv og din partner mod diverse kønssygdomme, så er kondomer helt sikkert den bedste løsning. Og ja, som du sikkert allerede ved, så findes der også et hav af muligheder, når vi taler om de velkendte gummidrenge.

En af de mange muligheder er Skins kondomer, der blev lanceret tilbage i 2006. Her var der et klart ønske om at fremstille det ultimative produkt, som folk ville være stolte og glade for at købe, bære og bruge. I dag har virksomheden også en helt klar filosofi, som man næppe kan være uenig i. De mener nemlig, at sex er en grundlæggende del af fysisk og følelsesmæssigt velvære. Og samtidig mener de, at alle har ret til at nyde et sikkert, sundt og givende sexliv.

Skins kondomer er en del af virksomheden, Skins Sexual Health, som består af prisvindende britiske innovatører og producenter, der også tilbyder andre produkter inden for seksuelt velvære og intimplejeprodukter. Det gælder blandt andet glidecreme og delay creme til mænd, som du selvfølgelig også finder her på siden.

Skins kondomer med en klar mission

Vi ved alle, hvor vigtigt det er, at vi beskytter os selv og vores partner, når vi dyrker sex. Men alligevel ender mange med at have ubestykket sex - og hvordan kan det være? Det var netop dét, som virksomheden bag Skins kondomer ville finde frem til, dengang de skulle til at producere deres egne varianter. De begyndte derfor at forske en del i emnet og gennem en masser samtaler med forskellige mennesker, så fandt de ud af noget interessant.

De fandt nemlig frem til, at der især var to store grunde til at folk ikke beskyttede sig med de små gummidrenge. En af årsagerne var den trælse latexlugt, der desværre godt kan opstå under samleje, mens den anden handlede om intimiteiten. Mange mente nemlig, at det lille stykke latex gjorde, at de ikke følte sig så tæt på sin partner, som de gerne ville.

Derfor har missionen været klar fra start. Skins kondomer skal være så tynde, at du kan mærke din partner og du skal ikke forstyrres af en træls latexlugt. For at komme det sidste problem til livs, så har de tilføjet lidt ekstra glidecreme og en frisk vaniljeduft til alle deres varianter.

Prøv Skins Extra Large, hvis de almindelige strammer

Mens latexlugten og den manglende intimitet er to store årsager til, hvorfor mange ikke ønsker at beskytte sig med de små gummidrenge, så findes der også nogle mænd, som bare synes, at de klemmer alt for meget. Det skyldes helt sikkert, at varianten, der er blevet købt og brugt, er alt for lille. Men det kan der heldigvis laves om på. Mange brands fremstiller nemlig forskellige størrelser, så der er noget til alle mænd og alle peniser.

Er du en af dem, som synes at kondomet altid har siddet lidt stramt, så skal du måske gå efter Skins Extra Large i stedet for. Her får du nemlig en lidt større model, der passer til dem, som synes at de almindelige strammer for meget. Du får altså en meget bedre oplevelse, når du hopper i dobbeltsengen med din partner - og I sørger samtidig for at beskytte jer mod uønsket graviditet og diverse kønssygdomme.

Mange af vores kunder er rigtig glade for Skins Extra Large, da de simpelthen sidder bedre end de almindelige varianter de tidligere har prøvet. Du kan selv læse anmeldelserne på produktsiden, hvis du vil se, hvad andre mænd og kvinder synes om dem.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk