TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Svakom Siime Plus Intim Kamera med Vibrator  var 1

Svakom Siime Plus Intim Kamera med Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Siime Plus Intim Kamera med Vibrator fra Svakom er en endoskop vibrator, der pirrer hende med dejlige vibrationer, mens du får et frækt indblik i, hvordan begejstringen spreder sig i hendes bløde og opstemte indre.

Med Svakom Siime Plus og dens 1-megapixel kamera kan du nemlig se op i hendes vagina. Se med fra første række, når orgasmen ruller ind over hende, og hendes muskler trækker sig sammen i det skælvende klimaks.

Svakom Siime Plus fungerer også som en klassisk vibrator. Den har 5 forskellige vibrationsprogrammer, som kan køre i 5 forskellige hastigheder. Derudover har Svakom Siime Plus også et "S-mode", som er et intelligent program, der i høj grad imiterer en seksuel oplevelse helt fra forspil til klimaks med varierende vibrationer. 

Vibratoren er lavet i kvalitets silikone, der føles fløjlsblødt og lækkert mod kroppen. Den er vandtæt, og vibratorfunktionen kan bruges uden tilslutning til smartphone eller computer.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS