TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Svakom

Verdenskendte SVAKOM producerer innovativt og moderne sexlegetøj til kvinder og mænd, der har både design, funktionalitet og bæredygtighed i fokus. Produktserien er præget af unikke produkter, der giver intens stimulation og sørger for en nydelsesfuld oplevelse. 

Svakom - prisvindende, intelligent sexlegetøj

Historien om Svakom

Kender du fortællingen om den succesfulde, amerikanske virksomhed Svakom? Ellers får du den her. Historien tager sin begyndelse i USA tilbage i 2009. Her havde den amerikanske designer David Yu en drøm. Han ville revolutionere sexlegetøjsbranchen ved at gøre det mere enkelt og sofistikeret for kvinder at stimulere sig selv og opnå nydelse med erotisk legetøj.

David Yu, der står bag brandet, var nemlig overbevist om, at seksuel nydelse kunne gøres smartere og mere målrettet ved hjælp af teknologi. Men hvordan så det perfekte sexlegetøj ud? Og hvilke funktioner skulle produkterne rumme, for at give maksimal nydelse? Det måtte David Yu undersøge, inden han overhovedet påbegyndte sin designproces, og derfor besluttede han sig for udfritte dem, det hele i virkeligheden handlede om, nemlig kvinderne.

Efter at have interviewet en lang række kvinder om deres oplevelser og præferencer i forbindelse med selvtilfredsstillelse, burede David sig inde på Svakoms design-lab og gik i gang med at teste. Og udvikle, og teste. Og tage stilling til feedback. Og udvikle lidt mere igen. Og sådan fortsatte det indtil den kære designer havde fundet, hvad han ledte efter.

Svakom har gjort nydelse smart

David Yu kaldte sin teknologiske opfindelse Intelligent Mode. Intelligent Mode skulle, som en del af oplevelsen med et stykke Svakom sexlegetøj, fungere som en slags forførelse eller forspil ved hjælp af langsom og intens pulsering, der efterligner de faser af ophidselse, som man gennemgår, når man har sex med en partner.

David Yus unikke opfindelse betød, at Svakom lynhurtigt fik slået sig fast som et premium brand. De følgende år voksede firmaet med rekordhastighed, og i dag eksporterer Svakom sine innovative produkter til over 70 lande rundt om i verden.

Alene inden for de sidste tre år, har firmaet vundet et utal af prestigefyldte, internationale priser, herunder RED DOT awards, Golden Pin Designs Awards, Erofame, IF og AEE priser, ligesom de tre gange har været nomineret til prisen som Worldwide Premium Female Sex Toy Brand.

Intelligent Mode var muligvis Svakoms billet ind på markedet, men Davis Yus påhit var såmænd kun begyndelsen. Det er som om, at deres succes næsten ingen ende vil tage. Designerne er noget nær ustoppelige i deres kreative tilgang til indbyggede, teknologiske features i de erotiske produkter.

Frækkeste teknologi

Intelligent Mode er nemlig ikke den eneste nyvinding, Svakom står bag. En anden liret feature, som de har tilføjet deres produkter - og her taler vi blandt andet deres Adonis Rabbit Vibrator til indvendig stimulering - er en unik varmefunktion, hvor du med et simpelt tryk, kan give legetøjet kropstemperatur.

Og som om det ikke var nok, så har Svakom også udviklet en yderst fræk teknologi i deres Siime vibrator, der kan give dig et unikt indblik i din partners anatomi - og nydelse. Siime er designet til anal stimulation, og endoskopi vibratoren er slet og ret forsynet med et indbygget kamera og lys, der gør dig i stand til at følge med i din sexpartners begejstring, muskelsammentrækninger og klimaks. Mere intimt bliver det ikke. 

Hos Sinful forhandler vi udelukkende brands, som lever op til vores høje krav til funktionalitet og kvalitet. Vi elsker glade og tilfredse kunder og sætter en ære i at sammensætte et sortiment, der består af markedets bedste produkter. Derfor forhandler vi naturligvis også Svakom. Husk, at du kan modtage dit nye legetøj med posten allerede i morgen, hvis du bestiller på en hverdag inden kl. 21. Ses vi i shoppen?

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS