TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Svakom Vick Neo App-styret Prostata Massager var 1

Svakom Vick Neo App-styret Prostata Massager

På lager

Levering: 1-3 hverdage

729,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
109,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Soft Comfort Anal Douche
249,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Vick Neo massageren er en vibrerende prostata-pleaser, der er klar til at sende dig på anale eventyr. Udforsk de 7 vibrationskombinationer og nyd din solostund. 

Denne kraftfulde massager kan blære sig med et ergonomisk design og et kurvet skaft, der lader dig vinkle din stimulation, så du får forkælet det helt rigtige punkt. Takket være den flade base får du dobbelt nydelse, når både din prostata og dit mellemkød stimuleres. Husk at tilføje masser af vandbaseret glidecreme før du slår dig løs. 

Udforsk de 3 vibrationsmønstre og 4 hastigheder, der går fra en kildende fornemmelse til kraftfulde, intense pulseringer, der giver dig rystende ben og gelé i knæene. Skab forbindelse til FeelConnect appen og få adgang til masser af frækt materiale, hvor den interaktive indstillinger lader dig synkronisere din enhed til pirrende film og live webcams. Alt det, du ser, har du nu mulighed for at mærke i virkeligheden - et sensationelt nyt niveau af nydelse til din onani session! Den gør det også muligt at nyde en global rækkevidde, der lader dig lege med din partner, uanset hvor i verden I er. 

Rengør din massager med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens.

MærkeSvakomProduktvægt (g)82IndeholderUSB-oplader, OpbevaringsposeFuld Længde (cm)16.5Indførbar Længde (cm)6.5Diameter (cm)2.5Bredde (cm)2.5StrømkildeUSB-opladerBrugstid (min.)150Vibrationsmønstre3Vibrationshastigheder4Primært MaterialeSilikoneFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberApp-styret, Opladelig, Vibration, StænktætSprogKinesisk, Engelsk, Russisk, Tysk, Fransk, Japansk, Italiensk, SpanskSKU25986
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS