Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
System JO Warm and Buzzy Klitoris Creme 10 ml var 1

System JO Warm and Buzzy Klitoris Creme 10 ml

179,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Nu kan du få de vildeste orgasmer med System JO Warm and Buzzy Klitoris Creme.

Det vandbaserede vidunder er en lille, flydende “vibrator” lavet på ingredienser, der skiftevis varmer og køler og får din klitoris til at summe af fryd.

Stimulerings cremen gør din klitoris mere følsom for berøringer og øger din naturlige lyst.

Påfør 1-2 dråber Warm and Buzzy creme på klitoris 3-5 minutter inden forspil eller sex og nyd den pirrende effekt i op til 45 minutter.

Indhold: 10 ml i diskret tube.

MærkeSystem JO
UndermærkeFor Her
Produktvægt (g)12
Volumen (ml)10
IngredienserAqua, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Zanthoxylum Bungeanum Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aroma (Flavour), Phenoxyethanol, Polyacrylat-13, Cellulose Gum, Raphanus Sativus (Radish) Seed Extract, Dipropylene Glycol
BaseOliebaseret
EgenskaberStimulerende
FarveKlar
EgenskaberIkke egnet til latex kondomer, Vegansk
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk
SKU18738
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dejlig varm
Skytten - 23. feb. 2021
Virkede dog ikke som jeg havde håbet
Den er god !
Rs - 26. dec. 2020
Super godt ekstra pift til en fræk aften . Efter det er smurt på bliver det varmt men det gør ikke ondt . Den skifter lidt mellem varm og kold som når man smørre tigerbalsam på kroppen hvis man er øm . Det giver en hel anderledes følelse. ??
Godt supplement :)
Mina - 13. jan. 2019
Produktet giver helt klart hvad det lover Det er meget varmt når det er smurt på, og varer længe, (hvilket er godt) det prikker også lidt, og giver en buzzy effekt, dog ikke så meget som jeg havde håbet på. Det er dog klart stimulerende, og under sex, er det virkeligt hedt, med lidt ekstra varme ;) Jeg anbefaler varmt produktet
Topscorer...
Simone - 10. aug. 2018
Fuldstændig fantastisk produkt.. Det er nu blevet fast inventar i natbord skuffen.. Første gang jeg kom det på, gik der kun et øjeblik før end det løb vådt ned af mine lår. Den kan i løbet af et splitsekundt ændre "ingen lyst" til rigtig rigtig meget lyst! Kan kun sende mine varmeste anbefalinger ud til dette produkt. ?
Anbefal! Lille mængde, men værd at prøve
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kunne virkelig godt lide dette produkt. Jeg plejede at bruge noget iskoldt, men jeg ville have noget varmende, hvilket denne creme leverede. Den får min klitoris til at føles virkelig varm, hvilket gør mig ophidset på en anden måde. Jeg synes, det var alt for lidt produkt til en 200-lappeseddel, og jeg er ikke tilfreds med designet med en lille, glat kork, da jeg er nødt til at bruge en glidecreme for at få smurt konsistensen. Disse to punkter er hovedårsagen til, at jeg trak en stjerne fra. Men hvis den fandtes i en større flaske, ville jeg købe den igen! Men indtil videre bruger jeg denne lille tube til særlige lejligheder, da jeg er nødt til at være meget sparsommelig med den.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS