Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

System JO

Siden 2003 har System JO lavet flere forskellige glidecremer og intimpleje produkter på markedet. Amerikanske System JO har produceret testvindende glidecreme, og du kan også finde økologisk glidecreme i deeres sortiment.

System JO - testvindende glidecremer og intimpleje produkter 

Historien om System JO

Amerikanske System JO, der officielt er et sub brand, der hører under United Consortium, har siden 2003 udviklet og distribueret seksuelle hjælpemidler til kunder og forhandler rundt om i hele verden. Historien om System JO går faktisk helt tilbage til 1999. 

Her kontaktede en gruppe frustrerede læger i fællesskab United Consortium, fordi de desperat manglede en middel, som kunne afhjælpe kvinder, der led af tilbagevendende tørhed i skeden. United Consortium havde på daværende tidspunkt eksisteret i knap tre årtier som førende leverandør af helse- og sundhedsprodukter til det globale marked. Det middel, som United Consortium kom op med, var en glidecreme så fløjlsblød og effektiv, at den øjeblikkeligt vandt stor popularitet blandt både kvinder og mænd - og unge såvel som gamle. United Consortium havde opfundet en vare, som i dén grad manglede på markedet, og som var ideel at i både medicinsk øjemed og i soveværelset. Og System JO var skabt. I dag ligger de stabilt i førerposition som det suverænt bedst sælgende brand på markedet for både glidecremer og intimpleje produkter. System JOs producerer fortsat testvindende glidecremer, orgasme gels, barbercremer, massageolier og intimcremer i lange baner.

Glide- og orgasmecremer

Nogle af System JOs absolutte bestsellere er stadig glidecremer. Deres trademark glidecreme er System JO Organic Glidecreme, der, som navnet indikerer, er 100% økologisk. Cremen er tyktflydende, giver en ekstra langvarig glideevne, hverken klistrer eller klæber og er den oven i købet USDA miljøcertificeret. Hvis du (og din partner) er på udkig efter creme de la creme af glidecremer, så bør I absolut gøre System JO en fast del af sengeskuffe-sortimentet. En anden anbefalelsesværdig bestseller er System JO Warm and Buzzy Klitoris Creme, som er ideel at bruge under både forspil, oralsex og samleje. Den pirrende cremen virker stimulerende på klitoris, og gør hende mere følsom og modtagelig overfor kærlige berøringer “dernede”.  En vaskeægte klassiker, faktisk.

Intimpleje med System JO

En anden System JO metier er intimpleje produkter til både mænd og kvinder. System JO Organic Økologisk Feminine Spray er for eksempel perfekt til hende, som har lange dage på kontoret, er fysisk aktiv i løbet af dagen eller bare godt kan lide tanken om at føle sig ren og velduftende forneden. Og så er den jo oplagt lige inden en omgang lagengymnastik. Sprayen dufter af indbydende citrus og kamille og kan som bonus bruges over hele kroppen. Der findes naturligvis også en velduftende udgave til ham. System JO Men So Fresh Intim Creme til Mænd holder ham frisk mellem benene på selv de varmeste sommerdage (og sexparat, selvfølgelig). Den kan lige som Feminine bruges over hele kroppen. Hos

 Sinful finder du ikke blot Skandinaviens største udvalg af seksuelle hjælpemidler, erotisk legetøj og tilbehør. Du finder også alle de bedste produkter på markedet til stærke priser. Bestil dit produkt i dag inden kl. 22.30, og modtag det med posten allerede i morgen.  

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS