Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Tantus Fantasy Gag Ball Penisformet var 1

Oversigt

Denne Gag Ball har et mundstykke formet som en penis. Stropperne er af læder, og de kan nemt på- og afmonteres, så du kan vaske silikone mundstykket, der i øvrigt er opvaskemaskinesikkert.

Tantus penis Gag Ball er produceret i medicinsk silikone og er derfor smag og lugtfri. Den er behagelig at have i munden for både tænderne og læberne.  

Gag Ball'en fastspændes ved hjælp af tryklåsknapper og kan indstilles i forskellige størrelser.

HUSK: Sikkerhed og tillid, er de grundlæggende principper for BDSM leg. Tjek vejrtrækning under brug. Før brug skal I blive enige om et stop-ord/signal for jeres egen sikkerhed!

Diameter: 4 cm. Længde: 7,5 cm. Håndlavet og produceret i USA , 100 % ftalatfri.

MærkeTantus
Produktvægt (g)77
Indførbar Længde (cm)6
Diameter (cm)4.1
Omkreds (cm)48 | 60
Strækbar OmkredsJa
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Portugisisk
SKU10272
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffende
Gaginterreseret - 12. jan. 2024
Havde håbet på en stor penis gag der man kunne mærke, men desværre var den ikke meget større end en gag bold for mig (er dog lidt kræsen, så kan være anderledes for andre). Derudover var der meget begrænset vidde i remmen og siden pladen foran penis også var gummi gjorde det at den ikke sad så godt fast.
Meget fin kvalitet
G - 31. may. 2014
Denne gag er dejlig blød og behagelig i munden. Der er plads til tænderne, så selv efter lang tids uafbrudt brug er der ingen problemer for hverken tænder eller kæber. Det er fremragende at selve gag´en med trykknapper kan frigøres fra remmen, som spændes om nakken. Dermed er rengøringen betydelig nemmere og mere hygiejnisk. Dette er virkelig et stort plus. Det er tidligere i en anmeldelse blevet bemærket at denne gag pga. sin store størrelse ikke bør hedde "for begyndere". Dette må være afhængig af den enkeltes mundstørrelse. Jeg synes nemlig ikke at den er for stor og kunne tværtimod godt kunne have tænkt mig en anelse mere fylde. Men det er jo en individuel vurdering. Forbindelsen mellem gag og rem er også så blød og veludført at der ikke opstår ubehagelige mærker i mundvigen hvis remmen har været spændt stramt til i længere tid. Det er rigtig godt. Pga. sine gode materialeegenskaber og sin fine forarbejdning er der tale om et kvalitetsprodukt, som kun kan anbefales til dem, som nu engang tænder på den slags.
Dejlig stor sut ;o)
K - 21. jan. 2013
Virkelig lækker penisformet gag, der sikrer effektivt mod uønsket snak fra den slave, der får lov til at bære den. Den fylder så meget i munden, at der ikke levnes mulighed for andet end støn når den spændes fast. Læderremmen med velcrolukning virker ved første øjekast lidt spinkle, men når gag'en proppes helt ind i munden holder remmen den tilstrækkeligt på plads - en ordentligt bundet slave får den ikke ud af munden ved egen hjælp. Silikonen er dejlig blød og minder meget om en rigtig penis. Den heldige slave kan bide godt i den uden at efterlade mærker, men vil sikkert foretrække at sutte på den ;o) Nærmest pladen er pikken gjort tyndere så der er god plads til slavens tænder og slaven kan have den i munden dejligt længe uden at risikere krampe i kæberne. Til begyndere eller slaver, der føler ubehag ved at have noget langt tilbage i munden, kunne man måske have ønsket sig gag'en omkring en centimeter kortere - men får man lov til at vænne sig til denne gag vil man sagtens kunne hygge sig med den i lang tid.
Fin gag!
Anne - 24. jun. 2012
Alt i alt har vi været meget tilfredse med denne gag. Den er dog på nogen områder anderledes end forventet, både i positiv og negativ retning. Siliconen som selve gagen er er lavet af er meget blød i forhold til andet sexlegetøj i silicone. Ikke at det nødvendigvis gør noget, men vi havde forventet at den ville være mere hård i det. I øvrigt virker materialet utroligt tiltrækkende på støv. Gaggen er temmelig stor i det, og personligt ville jeg nok have kaldt den 'advanced ball gag' frem for 'beginner'. Den fylder meget i munden, og har man nemt ved at gagge, eller har man aldrig prøvet en gag før ville jeg nok vælge en anden type, fx en alm. ball-gag. I tillæg synes jeg at en ball-gag er en del mere flatterende, da denne fylder meget i ansigtet med sin store sorte bagflade. Men vil man gerne have lukket munden helt er denne gag glimrende :) Selvom den fylder meget bagtil i munden er den utroligt behagelig for tænderne og kæberne, som fint kan slappe af rundt om 'bidestykket'. Så på trods af størrelsen har den fungeret fint til langtidsbrug. Får man spændt den ordenligt fast er den også ret svær at skubbe ud, medmindre man har hænderne fri selvfølgelig. Personligt er jeg ikke den store fan af velcro og har overvejet at sy et spænde i i stedet. Men det er jo så smag og behag :)
kuglestųrrelse
sub - 10. feb. 2020
Mundkuglens stųrrelse var lille, fastgųrelsesremmen skulle have kunnet fikses. På billederne var den vedhęftning ikke vist tydeligt nok, og det var stųrrelsen på bolden heller ikke.
0
5 stjerner
Kajsa Nyman - 6. mar. 2015
Rigtig godt materiale, dog er båndet lidt for langt og har ikke så gode justeringsmuligheder. Lųste problemet ved at binde båndet i stedet for at knappe det med knapperne. Kan vęre noget stor og anstrengende at have i munden i lang tid.
0

Tantus Fantasy Gag Ball Penisformet

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
449,00 kr.381,65 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS