Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Tantus

Tantus står for rene produkter af meget høj kvalitet. Mærket tilbyder lækkert og allergi-venligt sexlegetøj, uden latex og phthalater. Alt sexlegetøj fra Tantus er lavet i eksklusiv og 100 % ren ultra-premium platinum silikone, der har en ekstra god holdbarhed og som kræver minimal vedligeholdelse.

Tantus - håndlavet og allergivenligt sexlegetøj i 100% ultra-premium silikone

Bag om Tantus

Tantus blev stiftet i 1997 af amerikaneren Metis Black, som drømte om at sprede glæde og ‘sexual happiness’ med sexlegetøj i allerhøjeste kvalitet. Metis Blacks mission helt fra begyndelsen har været at kreere håndlavede, seksuelle hjælpe- og nydelsesprodukter til singler og par. Tantus’ mantra er at inspirere kvinder og mænd rundt om i hele verden til et sjovt, meningsfuldt og fornøjeligt sex- og samliv.

Da Metis Black begyndte at udvikle sexlegetøj i slut 90’erne, var det med designudtrykket i højsædet. Hendes håndlavede kreationer skulle udstråle liv og glæde og i overensstemmelse med den menneskelige anatomi. Hun brugte timer, dage, uger og måneder på at udforme og teste prototyper, så hun var sikker på, at den seksuelle nydelse blev så målrettet og optimal som overhovedet muligt. 

Black var ambitiøs og ville skabe unikke produkter, som adskilte sig markant fra det erotiske legetøj, der allerede fandtes på markedet. I stedet for at ty til den almindelige silikone, udviklede hun sin helt egen allergi-venlige, latex og phthalatfri opskrift, der var langt bedre for kroppen end den billigere udgave, som hendes konkurrenter anvendte.

I dag positionerer Tantus sig som en af industriens absolut stærkeste brands, når det kommer til økologi og krops- og miljøvenlighed.

Nydelse til singler og par

I dag producerer Tantus en lang række kvalitetsprodukter, som både kan benyttes til fræk selvtilfredsstillelse, eller som et ekstra eksotisk og indslag i dobbeltsengen. Blandt nogle af Tantus’ bedst sælgende produkter er blandt andet den populære penisring Super Soft C-ring, der er designet til at sidde omkring penis og kugler, så han opnår en længere og kraftigere erektion.

En anden Tantus bestseller er den elegante, fleksible Goddess dildo, der er forsynet med en stimulerende rillet overflade. Goddess kan bruges til indvendig stimulering, men er som bonus designet med plads til en lille bullet vibrator, så den i et snuptag kan forvandles til den ultimative klitoris stimulator. Goddess er desuden yderst velegnet som strap on til pegging, da den er hurtig og nem at montere i en harness.

Er du - eller I på udkig efter et allround unisex legetøj, så har Metis Black såmænd også givet sit bud på en klassisk magic wand. Rumble har et blødt silikonehoved, som er skabt til at massere og stimulere større områder af kroppen på én gang med sine 7 fantastiske vibrations niveauer. Og så er den lille og diskret nok til at gemme i håndtasken eller rejsekufferten, så du og din partner kan forkæle hinanden med intense orgasmer hvor som helst og når som helst.

Køb dit Tantus her

Hos Sinful har vi en mindst lige så knivskarp og ambitiøs mission, som Metis Black havde, da hun grundlagde Tantus. Nemlig at inspirere til bedre sex gennem mere nysgerrighed, intimitet og leg.

På vores shop finder du ikke kun Skandinaviens største udvalg af erotisk legetøj og tilbehør. Du finder også markedets absolut bedste produkter samlet ét sted. Vi sætter nemlig en kæmpe ære i at sammensætte et sortiment, som både imødekommer dit og din partners krav til kvalitet, funktionalitet og pris, og som favner bredt i det vidunderlige lystunivers. Derfor har vi selvfølgelig valgt, at Tantus’ lækre produkter skal være tilgængelige på vores shop.

På Sinful finder du med garanti alt det, du mangler, for at udleve dine drømme og fantasier. Vi elsker glade og tilfredse kunder, og derfor tilbyder vi naturligvis lynhurtig dag-til-dag levering, hvis du bestiller dine varer hos os på en hverdag. Alle vores pakker sendes desuden i diskrete pakker, så du ikke behøver at bekymre dig om nysgerrige familiemedlemmer, naboer eller postbude. Det er bare et par af grundene til, at vores mange dejlige kunder - faktisk over 250.000 af slagsen - har givet os så fornemme anmeldelser, at vi er topscorer på Trustpilot.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS