Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Tantus Beginner Gag Ball  var 1

Tantus Beginner Gag Ball

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
329,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Tantus Beginner Gag Ball med et blødt rundt mundstykke. Stropperne er af læder, og de kan nemt på og afmonteres, så du kan vaske silikone mundstykket, der i øvrigt er opvaskemaskine sikkert.

Tantus Gag Ball er produceret i medicinsk silikone og er derfor smag- og lugtfri. Velcro lukninger på læder stropperne gør, at den kan passe til alle hovedstørrelser.

Sikkerhed og tillid er de grundlæggende principper for BDSM leg. Check vejrtrækning under brug. Før brug skal I blive enige om et ikke verbal stop-ord/signal for jeres egen sikkerhed.

Diameter: 4 cm. Indførbar længde: 5,5 cm. Håndlavet og produceret i USA, 100 % ftalatfri.

MærkeTantus
Produktvægt (g)86
Indførbar Længde (cm)5.5
Diameter (cm)4
Omkreds (cm)70
Strækbar OmkredsJa
Primært MaterialeSilikone
FarveRød
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Portugisisk
SKU10271
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækker stor sut til små slaver ;o)
K - 21. jan. 2013
Denne "begynder-gag" er en god stor sut til at berolige og trøste den lille slave med ;o) Læderstropperne sikrer, at den bliver i slavens mund. En særligt uartig slave kan måske få sutten ud af munden uden brug af hænder, men de fleste vil sikkert foretrække at beholde den på plads og sutte - ellers kan en maske eller lidt gaffa løse problemet. Man kunne måske have ønsket sig en lidt blødere silikone og en anelse større bundplade, hvis man tænder på at bruge sut - men som gag til slaver, der ikke glade for store ballgags eller velvoksne gummidildoer, er den fremragende. Og det er jo altid godt at have flere at skifte med ;o)
Remmit
Sub - 9. jan. 2021
Stropperne har overraskende korte stykker velcro, og som sådan forbliver mundbolden lųs – og mit hoved er ikke engang blandt de mindste. Men velcroen er fast, så med lidt håndvęrk kan du helt sikkert få det til at virke. I den pakke, jeg fik, havde bolden en lille revne. Det ser ud til, at der var luftbobler tilbage i silikonen, efter den var hęrdet. Jeg ved ikke, om dette bare er en defekt enhed, eller om der er plads til forbedringer i kvaliteten af dette męrke generelt. Der er dog kun en smule ujęvn tekstur, og det forstyrrer ikke brugen. Bolden fųles dejlig i munden og ser godt ud, og efter at have tunet snorene blev den til en 10/10.
0

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS