Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Tantus Echo Rillet Dildo Vibrator var 1

Tantus Echo Rillet Dildo Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Tantus Echo dildo er fleksibel, bøjelig og har en rillet overflade. Dildoen er ideel til den mere erfarende bruger og hvis man indsætter den medfølgende bullet vibrator i bunden af Echo kan den også bruges som dildo vibrator.  Dildoen er velegnet til brug sammen med harness. Brug en vandbaseret glidecreme sammen med Echo og opnå den optimale nydelse. Tantus Echo er: allergivenlig, lugtfri, bøjelig, kan koges, og så bliver den hurtig kropsvarm. Håndlavet i USA, 100 % phthalat- og latex-fri.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Forbavsendes lækker
Anja - 6. may. 2015
Min første tanke da jeg åbnede pakken var, at den har en god størrelse. Ikke for stor og ikke for lille. "Foden" giver et godt greb, og vil gøre den idéel både til leg alene og til mit Harness. Den føles som kvalitet i hånden, og materialet virker lækkert. Ved brug viser rillerne sig at give en helt fantastisk nydelse når de bevæger sig i åbningen af skeden. Vibrationerne er lige tilpas, hvilket er meget heldigt når de ikke kan justeres. De har kun en tænd og sluk funktion. Denne sidder lige i bunden af Bullet vibratoren, og kan ved heftigt brug med Harness godt tænde og slukke når man støder. Vibratoren er lydsvag og forstyrrer ikke, hvilket jeg synes andre vibratorer kan have en tendens til. Jeg vil klart anbefale dette produkt, jeg har som regel meget svært ved at få orgasmer, men det gik forbavsendes hurtigt med dette produkt. Den har bare den rette naturlige størrelse, den er lækkert udført, rillerne sidder lige som de skal og vibrationerne er behagelige. Den er orgasmegaranti til mig hver gang.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS