Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Tantus Inner Band Trainer Stor Butt Plug var 1

Tantus Inner Band Trainer Stor Butt Plug

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
699,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Hvis den ultimative anal udvidelse tænder dig, har Tantus lavet denne Inner Band Trainer plug i stor størrelse med netop dig i tankerne. Denne enorme plug har en tilspidset ende og den kan udvide sig op til 7,5 cm i diameteren, så forbered dig på at blive fyldt helt ud.

Den 23 cm lange plug har en indførbar længde på 22 cm og en vægt på hele 200 g. Påfør store mængder vandbaseret glidecreme inden du starter den langsomme og forsigtige indføring.

I ægte Tantus stil er denne plug fremstillet i Ultra-Premium silikone. Rengør den med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring.  Det allergivenlige materiale tåler kogning og kan også vaskes i opvaskemaskinen.

MærkeTantus
Produktvægt (g)9999
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
VaskeanvisningerTåler opvaskemaskine, Tåler kogning
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk
SKU23966
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
"Legetøj eller værktøj"
Tessa Tarok - 16. aug. 2023
Denne Ø78mm sorte perle vil jeg kun anbefale til dem med monster-erfaring & hang til heste Bemærk: Tantus fralægger sig ethvert ansvar udenpå emballagen
Voldsomt stor
ButtSlut - 4. jun. 2022
Her gik man og troede at man var en stor kanon når man kunne få en buttplug med en diameter på 6 cm op i numsen - det var lækkert mere af det, den her er kun 1,5 cm større end den største plug jeg havde før og virkede som et fornuftigt step opad. Men jeg skal da lige love for at det er krabat! Jeg er tydeligvis ikke øvet nok, men hvis man ser bort fra min egen anale inkompetence, så er det et flot stykke legetøj der har ramt den perfekte balance imellem blød- og hårdhed og er dejligt tung. Hvis man skal sige noget negativt, så kunne det være at den kunne have været suveræn med en sugekop eller mulighed for at bruge den med eksempelvis vac-u-lock, så man kunne sætte den fast til noget så den ikke skrider så nemt når man lægger hele sin vægt på den og vinklen måske ikke er optimal.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS