Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Tantus Realdoe Slim Realistisk Strap-on  var 1

Tantus Realdoe Slim Realistisk Strap-on

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
599,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Tantus Realdoe Slim er en harness-fri strap-on, I begge to kan nyde. Det smalle design gør den ideel til jer, som ønsker realistisk stimulation, der ikke er for fyldig. 

Med Realdoe Slim får I en lækker strap-on dildo uden stropper, som giveren holder oppe med sine bækkenbundsmuskler. På den måde opnår hun pirrende stimulation, samtidig med at også modtageren stimuleres. 

Dildo vibratoren har et naturtro udseende og den del modtageren kan nyde, har en året overflade og et tydeligt hoved, som sikrer ekstra stimulation. 

Tantus Realdoe Slim leveres med en bullet vibrator, som kan sættes ind i dildoen, når I vil gøre legen ekstra nydelsesfuld for jer begge. Vibratoren anvender 3 stk. LR44-batterier, som medfølger i pakken. 

Obs! Nogle par skal prøve Tantus Realdoe Slim et par gange, før de får fuld glæde af den, mens andre får det fra første gang, de bruger den. 

Obs! Ønsker I en vibrerende strap-on dildo, der er større end Tantus Realdoe Slim, kan I vælge den originale Tantus Realdoe, som også fås her i shoppen.

MærkeTantus
Produktvægt (g)333
IndeholderBullet vibrator
Fuld Længde (cm)14
Indførbar Længde (cm)14
Diameter (cm)3.5
Strømkilde3 x LR44/AG13 (Inkluderet)
Vibrationshastigheder1
Primært MaterialeSilikone
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberBatteridrevet, Realistisk, Vibration
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Portugisisk
SKU14412
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et ord; Fantastisk
Peglovers - 24. nov. 2018
Lękker stroplųs. Fųles utrolig realistisk! Vi er et par, der virkelig har haft det sjovt med den her fyr! Begge bliver dejligt stimuleret, når han er fęrdig med hende. Fungerer også perfekt som dildo til hende og muligheden for dobbelt penetration har givet hende utrolig kraftige orgasmer. Vi elsker den rigtige dildo og bruger den ofte under fręk leg, både sammen og alene;) Jeg er overbevist om, at dette er den lękreste fęlles dildo på markedet! ANBEFALES!
0
Generelt god
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er god at installere og bliver på plads, hvilket er et plus, efter at vibrationstilstanden ikke er interessant for min smag, og jeg synes, den er meget hård på toppen, det er en skam, at jeg forventede en blødere tekstur til berøring.
Maskinoversat fra sinful.fr
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS