TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Tantus Realdoe Stout Realistisk Strap-on var 1

Tantus Realdoe Stout Realistisk Strap-on

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Tantus Realdoe Stout er en sele-løs strap-on, da det er hendes vagina, der holder den på plads. Den rundede del af strap-on'en indføres i hendes skede, som kniber sammen om den, mens hun så kan penetrere sin partner med den meget realistisk udseende penis-attrap. Men den kan også sagtens bruges med en almindelig strap-on sele.

I strap-on'en er der et lille hul, hvori I kan indsætte den medfølgende vibrator bullet for en ekstra pirrende oplevelse. I kan også bruge bulletten til ekstra stimulation af klitoris.

Realdoe er udstyret med små forhøjninger på indersiden af skaftet som stimulerer klitoris under brug. Og skaftet har en realistisk vinkel og penishovedet et meget naturtro udseende. 

Hvis I bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Tantus Realdoe, vil den bare føles endnu mere glat og lækker.

Realdoe Stout er lavet i 100 % medicinsk silikone og nem at rengøre. Skyl den i varmt vand og brug efterfølgende en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne. Den kan endda tåle at komme i opvaskemaskinen!

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS