Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Tantus VIP Super Soft Realistisk Dildo var 1

Tantus VIP Super Soft Realistisk Dildo

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

VIP fra Amerikanske Tantus er en dejlig stor og realisktisk dildo lavet af det unikke "Tantus Super Soft" kvalitetssilikone. Den er meget fleksibel og bøjelig. Perfekt til dig, der ønsker en realistisk og super blød oplevelse.

Dildoens bund er flad og stabil, så du har mulighed for at sætte den på en plan overflade og derefter begive dig ud i en intens håndfri leg.

Alle Tantus produkter er produceret af allergivenlig kvalitetssilikone og er 100 % ftalat- og lugt-fri.

Brug en vandbaseret glidecreme sammen med dit Tantus sexlegetøj og opnå den optimale nydelse. Alle Tantus dildoer rengøres bedst med sexlegetøjsrens eller ved at koge dem.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt til anal
Jesper - 1. nov. 2013
Et rigtig dejligt produkt til anal stimulering. Den er blød uden at være for blød. Det er selvfølgelig en smagssag, men hvad angår anal stimulering foretrækker jeg selv, at dildoen ikke er stenhård. Den her er lige, som den skal være, hvis du heller ikke er til de stenhårde! Ligeledes er dens lige og glatte tekstur lige i min smag. Den kan varmt anbefales! :-) Og så valgte jeg den også, fordi den potentielt kan bruges i et harness. Dette har jeg dog endnu ikke prøvet.
En ordentlig laban.
Sussi - 8. may. 2013
Af alle dildoer, jeg nogensinde har prøvet er denne den blødeste! Den største! Og den mest bøjelige. Den minder meget om "den ægte vare" - bare endnu blødere. Halvslap? Den er super lækker at røre ved - får helt lyst til at kysse og kramme den og bare sidde med den i hænderne. Til dens egentlige formål er den dog noget impotent - den er faktisk så blød at den overhovedet ikke kommer i nærheden af at ramme der, hvor det føles godt. Jeg giver den dumpekarakter i g-punktsstimulering. Til gengæld har jeg stor fornøjelse af at bruge den analt. Jeg havde rigtig nok ikke troet at jeg kunne rumme den - for den er virkelig enorm - men det kan jeg netop fordi den er så blød og fleksibel. Det bliver topkarakter i analstimulering. Føles meget meget dejlig og kan godt anbefales, hvis man er til det og man mener at man kan klare sådan en laban.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS