Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA 3D Module Masturbator var 1

Oversigt

Tenga 3D Module er et lækkert og spændende onaniprodukt fra det japanske sexlegetøjs mærke Tenga. Som producent af nogle af verdens mest populære produkter til mænd har Tenga endnu engang formået at skabe et gennemtænkt og yderst diskret onaniprodukt.

Tenga 3D Module har et kunstnerisk design, som giver en intens stimulation. Den er fremstillet af blødt TPE-gummi, som føles realistisk mod huden.

Når du skal bruge Tenga 3D starter du med at vende vrangen ud af produktet, så du på den måde får glæde af det stimulerende design inde i selve onaniproduktet. Påfør lidt vandbaseret glidecreme i Tenga 3D, inden du trænger ind, så opnår du den mest realistiske følelse.

Tenga 3D produkterne har i 2012 som det første mandlige onaniprodukt nogensinde vundet en Red Dot Award for "bedste produkt design".

Sådan rengør du din Tenga 3D: Vask onaniproduktet grundigt, både indvendigt og udvendigt. Brug sexlegetøjsrenss spray for den optimale rengøring. Sæt onaniproduktet på selve holderen igen og lad den tørre. Når den er tør, kan du sætte låget på og pakke Tenga 3D væk til næste gang, lysten melder sig.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God til hurtig is
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er meget praktisk, nem at bruge, opbevare og rengøre. Den er ret behagelig at bruge med de stimulerende mønstre. Desværre er der to ting, der trækker ned i bedømmelsen, den ene er, at den mister varmen for hurtigt, da jeg opladede den ved at lægge den i varmt vand før brug, den anden er, at den er for smal til mig, da jeg er ret groft udstyret, hvilket betyder, at den efter et stykke tid får mig til at miste erektionen, fordi den presser blodet ud af penis efter et stykke tid. For at opsummere det hele er det vigtigt for mig at komme hurtigt ved hjælp af dette, det er ikke muligt at løbe i lang tid for at træne udholdenhed. Kan anbefale den til nogen med en mindre omkreds dernede, da den er behagelig og nem at bruge, også nem at opbevare og rengøre.
Maskinoversat fra sinful.se

TENGA 3D Module Masturbator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS