Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA 3D Spiral Onaniprodukt  var 1

TENGA 3D Spiral Onaniprodukt

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
299,00 kr.224,25 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Tenga 3D Spiral er et spændende og lækkert onaniprodukt til mænd fra det japanske sexlegetøjs mærke Tenga. Som producent af nogle af verdens mest populære produkter til mænd har Tenga endnu engang formået at skabe et gennemtænkt og yderst diskret onaniprodukt.  Tenga 3D Spiral har et kunstnerisk spiral design, som giver en intens stimulation. Den er fremstillet af blødt TPE-gummi, som føles realistisk mod huden.  Når du skal bruge Tenga 3D, starter du med at vende vrangen ud af produktet, så du på den måde får glæde af det stimulerende design inde i selve onaniproduktet. Påfør lidt vandbaseret glidecreme i Tenga 3D, inden du trænger ind, så opnår du den mest realistiske følelse.

Tenga 3D produkterne har i 2012 som det første mandlige onaniprodukt nogensinde vundet en Red Dot Award for "bedste produkt design".

3D Spiral har i september 2012 vundet en AVN-award for årets "ikke-motoriserede" produkt til mænd.

Sådan rengør du din Tenga 3D: Vask onaniproduktet grundigt, både indvendigt og udvendigt. Brug sexlegetøjs rengørings spray for den optimale rengøring. Sæt onaniproduktet på selve holderen igen og lad den tørre. Når den er tør, kan du sætte låget på og pakke Tenga 3D væk til næste gang, lysten melder sig.

MærkeTENGA
Undermærke3D
Produktvægt (g)149
Fuld Længde (cm)11.5
Indre Dybde (cm)11
Indre Diameter (cm)1
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPE
FarveHvid
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk
SKU12444
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
5 stjerner
super tilfreds :D - 22. mar. 2023
god kvalitet tilfreds med produktet :D
Han blev glad!
Lola - 4. jan. 2022
Gav min mand den i pakkekalender. Det var et stort hit. Ifølge ham virker den super stimulerende. Og den er nem for en partner at bruge, hvis man vil “give en hånd med”… ;-)
Super køb
Gokkeren fra Notre Dame - 12. nov. 2019
Det her er klart det bedste onani produkt jeg har prøvet. Den føles rigtig dejlig og den er vildt nem at rengøre. Jeg har klippet hul i toppen på min så penis går hele vejen igennem da jeg ikke brød mig om at komme inde i den. Det eneste negative jeg kan sige om den er at det larmer lidt når man bruger den men det gælder for alle fleshlights og sleeves så put lidt musik på imens du hygger dig hvis du bor i lejlighed som mig :).
Hands down, et rigtig godt køb
Peter N - 13. sep. 2013
Hva' enten man er single og eller et par vil jeg anbefale Tengas 3D produkter. De har et uskyldigt udseende der ikke er lige til at gennemskue ved første øjekast. Og så har denne pirrende spiraler der garantere for en god orgasme. Da jeg pakkede min ud for første gang og tog den af den lille pind der støtter den, hev jeg sleevet skævt af og der kom et par revner i gummiet, men det er af høj kvalitet og er meget holdbart og elastisk. 3D sleevet er også det nemmeste legetøj jeg har rengjort. Stimuleringen i 3D Spiral er rigtig lækker, det må prøves - sleevet var også noget strammere/sugende end jeg havde forventet, en dejlig overraskelse
Suverænt godt legetøj til mænd!
MP Nielsen - 13. aug. 2013
Det virker måske ved første øjekast useriøst blot at give Tenga 3D 5 stjerner i alle kategorier. Men, det er lige hvad den fortjener! Det er det første legetøj som vi har købt i husstanden som kun var rettet til mig. Og vi elsker det. Min kone nyder at bruge den på mig - og jeg nyder hun bruger den! Så den er bestemt ikke kun til "alenetid". Materialet er i høj kvalitet, meget elastisk, men beholder alligevel formen. Jeg var lidt nervøs for, om rengøringen var bøvlet - men den er super nem at rengøre og det tager ikke mange minutter. Det fungerer lige så nemt som det bliver vist i videoen - man vender simpelthen vrangen ud og kan så blot skylle den i vand. Jeg kan godt lide, at den, modsat så mange andre produkter rettet til mænd, er "æstetisk" flot at se på, og slet ikke ligner et sexlegetøj. Mange andre produkter til mænd bliver en kende vulgære, syntes jeg. Samtidig kommer den i en flot etui - og jeg tænker, at hvis den blot stod fremme var langt de fleste slet ikke gætte hvad den skulle bruges til. Tenga 3D er fantastisk i brug - bare husk godt med glidecreme. Jeg var på forhånd lidt skeptisk og i tvivl om man rent faktisk kunne føle noget - men det kan man i den grad! Den er meget intens i brug. Efter, at have prøvet spiral udgaven er jeg i hvertfald blevet meget nysgerrig efter at prøve de andre versioner også. Jeg vil gerne give en stor anbefaling af produktet - både til manden som er alene, men også manden som er i et parforhold. Skal man fremhæve nogle dårlige sider ved produktet (som guiden til anmeldelserne her foreslår man også nævner), må det være, at Tenga 3D er stærkt vanedannende....! ;-)
Også sjovt til par
Lise - 18. jun. 2013
Absolut et sjovt stykke legetøj som min kæreste kommer til at hygge med når jeg ikke er der. Men det er også fantastisk når man lige vil give ham et anderledes handjob. Absolut en favorit der ikke bliver pakket væk for længe af gangen.
Den er super god.
Peter - 25. apr. 2013
Denne TENGA er det første sexlegetøj jeg har haft. Vi leger med den sammen, og når jeg har lyst bruger jeg den også alene. Det tog 1-2 gange at vende sig til den, hvordan og hvor man skal trykke for at det er helt vildt godt, hvor hurtigt man skal kører osv., men derefter har der været garanti for resultatet hvergang. Den er utrolig nem at bruge, men kræver selvfølgelig glidemiddel. Den er i øvrigt også helt utrolig nem at rengøre, da den meget nemt kan vendes med vrangen ud, nøjagtig som når man modtager den, og i øvrigt som den ser ud på billedet. Det er nemlig indersiden man ser på billederne til disse produkter...;-) Jeg har fået meget lyst til at prøve de andre i serien, nu når jeg ved hvor godt det kan føles.
Succes!!!
T - 23. nov. 2012
Efter nogle indledende, nervøse og lidt kiksede forsøg er Tenga og jeg nu blevet rigtig gode venner! Dejlig lun og rigeligt cremet kommer min 'hemmelige elskerinde' to gange hver nat og giver Deap Throat. - Man kan nemt blive lidt små-afhængig...
Wow
Anonymous - 13. mar. 2024
Virkelig, virkelig god. Med prisen i tankerne, fantastisk! Meget stimulerende (selv for dem af os, der ikke er så store) og let at rengøre og tørre. Og så kan du have den stående fremme, uden at folk aner, hvad det er.
Maskinoversat fra sinful.se
Prisbillig og uvurderlig!
Anonymous - 1. jun. 2015
Dette produkt fra Tenga har gjort det igen, det er virkelig flot og ekstremt nemt at håndtere og vanvittigt nemt at rengøre! Den har et lille hul, som gør det hele lidt ekstra stramt, hvilket betyder, at massagen er enorm fra rillerne, de masserer virkelig godt, og den er virkelig overkommelig!
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS