TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Air-Tech For Vacuum Controller Regular var 1

TENGA Air-Tech For Vacuum Controller Regular

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

299,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Ønsker du at få en intens onanioplevelse, der føles som kombination af et handjob og et blowjob, er TENGA Air-Tech det rette valg.

Masturbatoren bygger på en revolutionerende sugeteknologi, hvor luften suges ind og ud af produktet, hvilket giver en realistisk og stram følelse. Brug koppen som den er, eller tilslut Vacuum Controller enheden for en endnu mere stimulerende og intens oplevelse.

Onaniproduktet har en ventil i toppen, der kontrollerer lufttrykket i koppen. Ved at holde en finger på ventilens hul, så suges luften ud af koppen, hvilket giver en fantastisk fornemmelse. Når du sætter TENGA Vacuum Controller på ventilen, så automatiseres dette, hvilket både forstærker sugeeffekten og øger stimulationen.

TENGA Air-Tech Regular er 15 cm dyb og har en diameter på 4,5 cm, hvilket passer til de fleste størrelser. Den kan anvendes flere gange, både som den er eller sammen med TENGA Vacuum Controller (medfølger ikke).

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS