TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Air-Tech For Vacuum Controller Ultra var 1

TENGA Air-Tech For Vacuum Controller Ultra

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Ønsker du at prøve et nytænkede onaniprodukt, der både masserer, stimulerer og suger, så er TENGA Air-Tech et spændende produkt. Denne Ultra udgave er større end normale Tenga cups.

Air-Tech masturbatoren bygger på en revolutionerende sugeteknologi, hvor luften suges ind og ud af produktet, hvilket giver en realistisk og stram følelse. Brug koppen som den er, eller tilslut Vacuum Controller enheden for en endnu mere stimulerende og intens oplevelse.

Onaniproduktet har en ventil i toppen, der kontrollerer lufttrykket i koppen. Ved at holde en finger på ventilens hul, så suges luften ud af koppen, hvilket giver en fantastisk fornemmelse. Når du sætter TENGA Vacuum Controller på ventilen, så automatiseres dette, hvilket både forstærker sugeeffekten og øger stimulationen.

TENGA Air-Tech Ultra er 17,5 cm dyb og har en diameter på 6 cm, hvilket passer til store penisstørrelser. Den kan anvendes flere gange, både som den er eller sammen med TENGA Vacuum Controller (medfølger ikke).

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS