Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Air-Tech Gentle Cup Masturbator var 1

TENGA Air-Tech Gentle Cup Masturbator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

TENGA Air-Tech Gentle er en videreudviking af den originale Tenga Deep Throat Cup, der er kåret til det bedste sexlegetøj til mænd.

Air-Tech Gentle giver en virkelig blød og realistisk følelse, når du fører den ned over din penis og bevæger den som ved et almindelig håndjob. En ventil i toppen gør, at du selv kan styre vakuum trykket i cup'en, som giver en sugende fornemmelse.

Modsat den originale Deep Throat Cup, der er lavet til engangsbrug, er den nye TENGA Air-Tech Gentle udvilket til at kunne blive nydt igen og igen. Hvis du rengør sleevet efter brug og påfører ny glidecreme, næste gang du skal bruge Air-Tech, kan onaniproduktet holde til at blive brugt helt op til 50 gange. 

TENGA Air-Tech fås i 3 udgaver, hvor indersiden er udviklet forskelligt. Vælg Gentle for den blide stimulation, Regular for den mest realistiske følelse og Strong for den strammeste oplevelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Solidt produkt fra TENGA
Mr. MN - 27. mar. 2018
Efter at have spekuleret i noget tid om jeg skulle købe et sexlegetøj. Begyndte jeg at researche lidt. Jeg hørte hurtigt om TENGA og deres produkter. Mange anbefalede varmt at købe deres produkter, så jeg tog chancen. Heldigvis blev mine forventninger mødt. Mit førstehåndsindtryk af produktet var meget godt. Produktet er meget nemt at bruge. Tag låget af, brug godt med glidecreme, have fun. Indvendig har den en utrolig blød følelse. Selvom rillerne indvendig ikke er særlige store, stimulere de mere end man tror. Tenga’s ”selling point” med denne serie af Deep Throat Cups, er dens evne til at bruge vakuum under brug. Desværre efter at have brugt den en del, synes jeg ikke det virker perfekt. Efter min mening er vakuum-effekten lidt svag. Rengøringen af produktet efter brug er rimelig nemt. Sleevet fjernes fra koppen, og kan derefter vaskes. Jeg læste at mange havde problemer med at få sleevet tilbage i koppen. Jeg havde også selv problemer med det i starten. Fandt dog et godt tip som sagde man skulle dreje koppen, og sleevet modsat af hinanden, mens man presser sleevet ned i koppen. Hvilket virker fint for mig. Alt i alt er jeg meget tilfreds med produktet.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS