TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Air-Tech Squeeze Regular Masturbator var 1

TENGA Air-Tech Squeeze Regular Masturbator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

TENGA Air-Tech Squeeze Regular Onaniprodukt giver dig et godt greb om dine frække solo sessioner.

Som navnet lægger op til, så har Squeeze Regular et klembart ydre, der lader dig få fuld kontrol over, hvor tæt og stram fornemmelsen skal være. Indeni hylstret finder du et blødt og lækkert sleeve, der stimulerer dig med en pirrende struktur

Gør dig klar til følelsen af riller og dupper i forskellige størrelser, der tager sig godt af dit skaft fra spids til rod. For enden af hylsteret er der et lufhul, som du kan slippe eller dække alt efter, hvor meget af det sugende vakuum du kan klare inden klimaks.

Sleevet er fremstillet i i fleksibelt og ftalatfrit elastomer. Der medfølger en prøve på TENGA Hole Lotion Real vandbaseret glidecreme.

TENGA Air-Tech Squeeze fås i 3 udgaver, hvor indersiden er udviklet forskelligt. Vælg Gentle for den blideste stimulation, Regular for en standard følelse og Strong for den mest dynamiske oplevelse.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS