TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Air-Tech Strong Cup Masturbator var 1

TENGA Air-Tech Strong Cup Masturbator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

199,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

TENGA Air-Tech er en videreudviking af den originale Deep Throat Cup fra TENGA, der er kåret til det bedste sexlegetøj til mænd.

Air-Tech Strong er lavet i et lækkert og blødt materiale, som giver en giver en virkelig blød og realistisk følelse, når du bruger den. Materialet i Strong er mere fast, end i de andre Air-Tech versioner og den er dermed ideel, hvis du vil ha' ekstra pirrende stimulation. Du styrer selv, hvor sugende og intens en følelse, du ønsker med Air-Tech Strong via en ventil i toppen af produktet.

TENGA Air-Tech Strong er udvilket til at kunne blive nydt igen og igen. Hvis du rengør sleevet efter brug og påfører ny glidecreme, næste gang du skal bruge onaniproduktet, kan du bruge det helt op til 50 gange. 

TENGA Air-Tech fås i 3 udgaver, hvor strukturen på indersiden varierer. Denne version, Strong, giver mest fast og pirrende stimulation, mens Gentle er mest blid og blød, og Regular giver den mest realistiske følelse.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS