Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Air-Tech Strong Cup Masturbator var 1

TENGA Air-Tech Strong Cup Masturbator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
199,00 kr.169,15 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

TENGA Air-Tech er en videreudviking af den originale Deep Throat Cup fra TENGA, der er kåret til det bedste sexlegetøj til mænd.

Air-Tech Strong er lavet i et lækkert og blødt materiale, som giver en giver en virkelig blød og realistisk følelse, når du bruger den. Materialet i Strong er mere fast, end i de andre Air-Tech versioner og den er dermed ideel, hvis du vil ha' ekstra pirrende stimulation. Du styrer selv, hvor sugende og intens en følelse, du ønsker med Air-Tech Strong via en ventil i toppen af produktet.

TENGA Air-Tech Strong er udvilket til at kunne blive nydt igen og igen. Hvis du rengør sleevet efter brug og påfører ny glidecreme, næste gang du skal bruge onaniproduktet, kan du bruge det helt op til 50 gange. 

TENGA Air-Tech fås i 3 udgaver, hvor strukturen på indersiden varierer. Denne version, Strong, giver mest fast og pirrende stimulation, mens Gentle er mest blid og blød, og Regular giver den mest realistiske følelse.

MærkeTENGA
UndermærkeCUP
Produktvægt (g)235
Fuld Længde (cm)16
Indre Dybde (cm)15
Diameter (cm)6.4
Indre Diameter (cm)1
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPE
FarveHvid
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogKinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk
SKU14584
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God første gang
Rasmus - 19. jul. 2022
Første gangsbruger her. Det tager mig nok lige et par gange før jeg ved hvor meget jeg skal lukke for hullet på enden af den, for at få den bedste oplevelse for mig, men det er fedt at man selv kan regulere for vakuum. Og den er nem at gøre ren.
Alt for lille.
Mikkel - 17. apr. 2021
Produktet er alt for lille/smal/snæver. Selvom man brugte rigeligt glidecreme var den svær at trænge ind i. Produktets kvalitet virker ret godt men. Den er hverken dyb eller bred nok. Hvis man er alm. Gennemsnit størrelse vil jeg mene man skal købe en anden
For smal/snæver
Junior - 1. jan. 2021
Jeg får ikke meget nydelse af den, den er alt for smal/snæver og mærker ikke så meget udover at den klemmer og er svær at trænge ind i.
Den kan hvad den skal
Hans - 30. aug. 2020
Jeg synes det er et rigtig godt produkt for pengene, god størrelse og dejlige riller indvendigt.
Skuffet
Bredpik - 5. aug. 2019
Fik den ind af døren for lidt siden, ville gerne have den i brug og prøve den af, men der blev jeg skuffet, måtte tage den ud af hylsteret for at bruge den, og den var ikke nær så god som den billigste model herinde, så den røg lige til skrald med det samme. Jeg er blevet det klogere og føler at jeg ikke har fået hvad der stod om produktet, men sket er sket og jeg lære af det her fejlkøb.
Fantastisk
Simon - 31. jul. 2019
Kunne ikke være bedre, nem at rengøre!
Overraskende livagtig
Kunde3600 - 9. jan. 2019
Produktet er med den medfølgende creme tæt på en næsten naturlig følelse og er derfor alle pengene værd. Syntes den fungere bedst med tengas egen creme men også rigtigt godt med alt andet. Let at rengøre og diskret udseende.
Fantastisk
Namttub - 21. feb. 2018
Godt med glidecreme på både penis og produkt, så kører det.. Så thumbs up herfra.. :-)
Fantastisk
Namttub - 29. jan. 2018
Fungere som den skal og føles realistisk.. Nem at bruge og rengøre.. Så thumbs up herfra..
Meget godt!
Anonymous - 1. oct. 2019
Dette produkt er vanvittigt potent! Pænt ribbet indeni og rimelig tæt gør det til et fantastisk værktøj! Lidt overfladisk måske ... en ekstra dejlig funktion er, at når du er trængt ind i den, og holder på sugehullet, når du vil trække dig ud - får du en utrolig dejlig sugende følelse! Det er, som om den vil suge hver eneste dråbe ud af dig!
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS