TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Aero Cobalt Ring var 1

TENGA Aero Cobalt Ring

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Sig farvel til Pamela Handerson og byd velkommen til førsteklasses super sugende onani fra TENGA. Dette opgraderede, nydelsesfulde sleeve har suge-teknologi, der kan tage dig fra mild nydelse til imponerende stimulation.

Påfør en god mængde vandbaseret glidecreme inden du trænger ind i det indbydende hul, der venter på dit skaft med et rillet og duppet indre, der er designet til at give dig en uforglemmelig oplevelse! Drej blot markøren på hylstret for at mindske eller øge suget og pasformen, indtil du finder det helt rigtige niveau til dig.

Når du kommer tilbage til virkeligheden, kan du trække sleevet ud ad hylstret og rengøre dit sexlegetøj med vand og mild sæbe. Lad det lufttørre på lågets tørrestativ, så du altid er klar til nye eventyr på ingen tid!

TENGA Aero-serien kommer i to versioner med forskellige stimulerende mønstre på indersiden.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS