Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Aero Silver Ring var 1

TENGA Aero Silver Ring

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

I stedet for at tage sagen i egen hånd, kan du lade TENGA få dig helt op at ringe. Læn dig tilbage, mens du nyder tåkrummende nydelse med den intense suge-teknologi. Areo-serien giver dig mulighed for at tilpasse sugeniveauet, så de intense sugefornemmelse passer lige til dit behov.

Påfør en god mængde af din yndlings vandbaserede glidecreme før dit potente skaft trænger ned i hullet og bliver mødt af lyksagligheden fra det rillede og duppede indre. Drej markøren for at eksperimentere med sugeniveauerne, indtil du finder lige den intensitet, der kan få dig til at flyve til månen!

Når først du er landet tilbage på jorden, kan du trække sleevet ud af hylstret, rengøre det med vand og mild sæbe for optimal hygiejne og lade det lufttørre på lågets tørrestativ. Når det er tørt, kan du putte sleevet tilbage i hylstret, så du er klar til de næste eventyr!

TENGA Areo-serien kommer i to versioner med forskellige stimulerende mønstre på indersiden.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
529 vil hellere sige 229
niklas - 7. jul. 2021
jeg kan sige at det er rigtig mange penge at give for noget der ikke helt lever op til beskrivelsen ja der er mange riller osv inde i men jeg mærker ikke det helt store under brug vil sige at den kan sagtens føles godt men det kræver en del justering så idet er den god men ikke så god i udførsel
Larmende og skrųbelig
William - 1. jul. 2021
Formen på silikonematerialet er nogle små steder meget tynd, hvilket gųr det nemmere at lave huller. Luften, der går ind og ud af skallen, larmer så meget, at det generer mig.
0
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS