TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Crysta Stroker Ball Masturbator var 1

TENGA Crysta Stroker Ball Masturbator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Crysta Stroker Ball Masturbator er et anderledes og lækkert onaniprodukt til mænd fra populære TENGA. Masturbatoren introducerer dig for en helt ny form for stimulation med dens faste elementer.

Det fleksible sleeve er fremstillet i blødt TPE-gummi, som sikrer dig en skøn og behagelig oplevelse. Dens transparente masse har i midten en pirrende hvirvel og rundt omkring svæver faste kugler for ekstra stimulerende effekt.

Crysta Stroker Ball har et unikt design, hvor dens indre struktur danner et flot mønster udefra og samtidig tilføjer en ekstra stimulerende dimension.

Vi anbefaler, at du påfører vandbaseret glidecreme inden brug, hvis du ønsker at opnå den mest realistiske og behagelige følelse.

Masturbatoren er produceret under høje kvalitetskrav i Japan og passer de fleste mænd.

Du rengør din nye legekammerat ved at vaske Stroker Ball grundigt både ind- og udvendigt. For optimal rengøring brug da sexlegetøjssrens, og lad produktet tørre helt, før du pakker det sammen.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS