TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Crysta Leaf Masturbator var 1

TENGA Crysta Leaf Masturbator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

399,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Crysta Stroker Leaf Masturbator er til dig, der drømmer om en intens onanioplevelse med flere stimulerende sanseindtryk på skaftet.

Masturbatoren består af et blødt sleeve i et unikt design. I midten sidder hullet, hvor der langs siderne er et spiral mønster for en pirrende fornemmelse. Rundt om spiralen svæver lange, bølgede dele i fast kvalitet, der også er med til at stimulere din følsomme penis.

Stroker Leaf har et stilfuldt og elegant design, der er ganske diskret. Du kan altså sagtens kan have den stående på natbordet uden at vække opsigt. Bare du husker at vaske den efter brug.

Den er fremstillet i elastisk TPE-gummi, så de fleste penis størrelser kan passe det. Vi anbefaler at bruge produktet med en vandbaseret glidecreme for at opnå den mest behagelige og realistiske følelse.

Du rengør dit nye legetøj ved at vaske Crysta grundigt både ind- og udvendigt. For optimal rengøring brug da sexlegetøjssrens og lad produktet tørre helt, før du pakker det sammen.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS