Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Crysta Leaf Masturbator var 1

TENGA Crysta Leaf Masturbator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Crysta Stroker Leaf Masturbator er til dig, der drømmer om en intens onanioplevelse med flere stimulerende sanseindtryk på skaftet.

Masturbatoren består af et blødt sleeve i et unikt design. I midten sidder hullet, hvor der langs siderne er et spiral mønster for en pirrende fornemmelse. Rundt om spiralen svæver lange, bølgede dele i fast kvalitet, der også er med til at stimulere din følsomme penis.

Stroker Leaf har et stilfuldt og elegant design, der er ganske diskret. Du kan altså sagtens kan have den stående på natbordet uden at vække opsigt. Bare du husker at vaske den efter brug.

Den er fremstillet i elastisk TPE-gummi, så de fleste penis størrelser kan passe det. Vi anbefaler at bruge produktet med en vandbaseret glidecreme for at opnå den mest behagelige og realistiske følelse.

Du rengør dit nye legetøj ved at vaske Crysta grundigt både ind- og udvendigt. For optimal rengøring brug da sexlegetøjssrens og lad produktet tørre helt, før du pakker det sammen.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS