TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Dual Sensation Cup Masturbator var 1

TENGA Dual Sensation Cup Masturbator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

129,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Få dobbelt op på ren fornøjelse med TENGA Dual Sensation Cup, som er en opgradering af TENGA Hole Cup Double. Den tilbyder to forførende oplevelser i én indpakning med sine to forskellige indgange. De indre detaljer er blevet opgraderet og designet har fået timeglasform. 

Den karismatiske timeglasform sørger for, at du kan skabe et fast klem på midten, når du bruger den. Den røde "Though Side" del strammer dejligt, imens den grå "Tender Side" stimulerer mere blidt. Du kan skifte mellem enderne eller blive omsluttet af dem begge to samtidig. 

Træng ind i den udvalgte åbning, og oplev de markerede, indre opgraderinger imens du bevæger produktet frem og tilbage. Klem sammen på midten, for at få en eksplosiv onani oplevelse. 

Dual Sensation er designet som et engangsprodukt, hvor der allerede er tilføjet glidecreme. Du kan selvfølgelig selv tilføje lidt ekstra vandbaseret glidecreme, hvis du kan lide det rigtig vådt. Passer du godt på produktet ved at rengøre det med vand og mild sæbe, samt lade det lufttørre, er det muligt at nyde det flere gange. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS