Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Egg Clicker Onani Håndjob til Mænd var 1

Oversigt

TENGA Egg Clicker er et onanisleeve til mænd, hvor den indre struktur er dækket af som dutter, som kærtegner skaftet.  

Tag ægget ud af æggeskallen, hæld det medfølgende glidecreme ned i det lille hul og lad penis glide ind. Det kan strækkes op til 30 cm i længden og passer til langt de fleste penis størrelser. Ægget føres op og ned over skaftet og vil føles som et mere blødt og intenst håndjob, når de indvendige dutter stimulerer og masserer penis.

Det lille 6,5 cm æg kan strække sig helt op til 30 cm i længden og er derfor perfekt rejselegetøj til den lystfulde mand. Ingen gætter, hvad det er!

TENGA Egg er lavet som et engangsprodukt, men kan sagtens bruges flere gange, hvis du passer på det, vasker det grundigt efter brug og påfører ny glidecreme. Vi anbefaler, at du holder så langt nede på sleevet som muligt, for ikke at belaste den yderste del for meget.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dorthe
Mary - 27. sep. 2021
Virkelig dårligt funke bare ikke
En god gave til manden
Kvinde - 27. sep. 2021
Altid en god gave til manden. Han kan bruge det alene eller jeg bruger det på ham under et blowjob for variationen skyld. Ikke så grimme og klossede at have liggende som meget andet legetøj til mænd. Desværre holder de ikke evigt, men prisen gør jo at man bare kan købe et nyt
Udløsnings garanti
Crølle - 12. oct. 2020
Et super lækkert produkt der kan bruges flere gange. Udløsnings garanti er 100% utrolig pirrende på glans og helt ned til roden
God til at forkæle partneren/manden
Fruen - 5. may. 2020
Vi besluttede at prøve noget nyt, og valgte bl.a dette “æg”. Normalt kan min partner holde længe før udløsning, men dette satte ham på en hård prøve. Uden tvivl det bedste “handjob” han har prøvet, og han var helt klar på at det skulle blive en del af vores fælles sexliv. Han bruger det aldrig alene, men kan godt instruere mig/hjælpe med at føre min hånd på den bedst mulige måde. Helt klart et hit. Med lidt ekstra vask, kan det godt lykkes at bruge det mere end en gang. Det helt perfekte havde selvfølgelig været at prisen var lidt lavere, så man blot kunne kassere hver gang og undgå rengøringen, der er lidt besværlig.
Fuld valuta og mere til for meget få penge
MC - 5. sep. 2019
Rigtig godt til både parbrug eller til en eneoplevelse, man gerne vil gøre lidt ekstra ud af. Materialekvaliteten er selvfølgelig ikke helt på linje med andre kvalitetsprodukter fra Tenga, men dog meget bedre end ventet. Og passer man lidt på og undlader at strække det for meget, kan det sagtens holde til flere gange (men skal selvfølgelig vaskes grundigt og have lov at tørre). Og så er det jo nærmest rørende billigt.
Meget tilfreds med produktet
DK-N - 1. aug. 2019
Ægget giver en meget god orgasme især til prisen. Den eneste ulempe er at ægget på ydersiden nemt kan blive lidt klistret som gør det svært at bruge det ordentligt. Men udover det er der ingenting at sætte på dette produkt meget tilfreds.
Fremragende produkt.
Mike - 28. jul. 2019
"TENGA Egg Clicker" er en rigtig god for begyndere. Hvis man er ny til sexlegetøj, og ikke vil investere i en dyr "fleshlight". Tenga ægget kommer med en lille brugsanvisning, og glidecreme. Materialet føles dejligt, og selvom det er designet som en gangs produkt, så kan det godt bruges flere gange. Den er også nem, at gøre rent. Kortsagt. En Fremragende produkt!
God til engangsbrug
SK - 24. jul. 2019
Jeg havde købt dette æg for at prøve at se om det var en god oplevelse. Der var en smule glidecreme med i produktet, men ikke rigtig nok så jeg brugte noget ekstra som jeg havde købt ved siden af. Da jeg så begynde at bruge produktet endte jeg hurtigt med at ødelægge skallen på ægget hvis man kan sige det sådan, efter at have trukket helt i bund et par gange, så det kunne ikke bruges igen. Produktet gjorde dog stadig jobbet og var en god oplevelse.
Den R lige i Vinkel
sipa - 9. jul. 2019
Jeg er Meget glad for dette 'æg', jeg bruger den cirka dagligt
Nyt&Frækt
ATV-Par - 7. jul. 2019
Manden elsker den 6 pakke egg jeg har købt til ham

TENGA Egg Clicker Onani Håndjob til Mænd

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS