Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Egg Cloudy Masturbator var 1

TENGA Egg Cloudy Masturbator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
69,00 kr.44,85 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

TENGA Egg Cloudy er et onaniprodukt til dem, der vil have en blødere og mere intens følelse, end ved almindelige håndjobs. Cloudy er en del af STRONGER serien, hvor materialet er tykkere og giver en mere fast følelse.

Indvendigt er der et pirrende mønster i forskellige skyformationer, der masserer skaftet, når du bevæger det sleevet frem og tilbage. At materialet er tykkere gør også de indvendige mønstre mere fremtrædende, så de bedre kan mærkes.

Tag Cloudy ud af æggeskallen, hæld det medfølgende glidecreme ned i det lille hul og lad penis glide ind. Du kan strække ægget op til 30 cm i længden og det passer derfor til langt de fleste mænd. 

TENGA Egg er det perfekte rejse legetøj til den lystfulde mand. Ingen gætter, hvad det er!

TENGA Egg Cloudy er lavet som et engangsprodukt, men hvis du passer på det, vasker det grundigt efter brug og påfører ny glidecreme kan det sagtens bruges flere gange. Vi anbefaler, at du holder så langt nede på sleevet som muligt, for ikke at belaste den yderste del for meget.

MærkeTENGA
UndermærkeEGG
Produktvægt (g)37
IndeholderPrøve på vandbaseret glidecreme
Fuld Længde (cm)6
Indre Dybde (cm)5.5
Diameter (cm)15
Indre Diameter (cm)1.5
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPE
FarveHvid
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogTysk, Engelsk, Spansk, Fransk
SKU13652
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækkert produkt
simon - 30. jun. 2023
Produktet er lækkert at bruge, og gør det som det skal. Ribberne indeni er ret markante, og kan gøre dig ret følsom efter lidt tid.
Dårlig
Mikk - 25. sep. 2022
Dårlig
Elsker tenga æg vi bruger dem jævnligt
Kingo - 22. jan. 2022
Fantastisk onani produkt med orgasme garanti vi er begejstret herhjemme
Spændende stimuli
NB - 21. sep. 2021
Overraskende og spændende stimuli, giv dig tid til at lære produktet at kende. Kan umiddelbart genbruges efter rengøring, bliver dog lidt slappere efter brug.
Spændende stimuli
NB - 21. sep. 2021
Overraskende og spændende stimuli, giv dig tid til at lære produktet at kende. Kan umiddelbart genbruges efter rengøring, bliver dog lidt slappere efter brug.
Meget godt, både når I er alene, og når I er to.
Gladgutten - 3. jan. 2021
Lękkert produkt. Nemt at rengųre. Giver lidt ekstra til orgasmerne, både når du skal hygge dig alene og sammen med kęresten.
0
Tenga-ęg.
Kenneth - 3. jan. 2020
Strukturen af dette ęg er lidt hårdere og er god, hvis du har brug for lidt mere stimulering, men kan blive for meget, hvis du bruger det for lęnge. Jeg tror, jeg var nųdt til at prųve lidt hårdere. De andre med mindre struktur, der er blųdere, er lidt pęnere, og har det bedre efter min mening, men alle er forskellige. Vęrd at prųve.
0
Lækker, men bliver ret hurtigt ødelagt
Anonymous - 11. aug. 2021
Dette er det andet æg, jeg har købt, og denne gang tænkte jeg, at jeg ville prøve at konservere produktet, så jeg kunne bruge det flere gange, men det revnede anden gang, jeg brugte det. Stadig utroligt lækkert til at blive anbefalet som en brug og smid væk shake.
Maskinoversat fra sinful.no
Ikke så dårligt
Anonymous - 11. dec. 2021
I starten er det fint, men efter 2 eller 3 anvendelser bliver det meget hurtigt beskadiget og holder ikke i længden. I betragtning af prisen var det forventeligt, men jeg er glad for, at jeg købte det.
Maskinoversat fra sinful.fr
Skal testes!!!
Anonymous - 2. apr. 2022
Købte tre TENGA-æg og nogle lommelygter. Men intet af det, jeg købte, slog dette æg. Det er tykt, strækbart, kan bruges flere gange, og det giver den højeste nydelse, jeg nogensinde har oplevet. Vil anbefale til alle, dette er et must have!
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS