TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Egg Masturbator Pack Standard 6 Pack var 1

TENGA Egg Masturbator Pack Standard 6 Pack

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

299,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Twist, stram og træk din vej til uforglemmelige fornemmelser, når du udforsker disse TENGA Egg masturbator sleeves. Dette 6 pack kan blære sig med en bred vifte af stimulerende indre strukturer for en ekstra eksplosiv solo session. 

Vælg imellem de seks æg og find din yndlings tekstur. Wavy II har pirrende riller, Boxy kan blære sig med masser af stimulerende kanter og Brush er udstyret med lange, snoende linjer. Prøv Tornado med sine dupper i spiralformation eller Sphere med de mange kugler, der alle er klar til at forkæle dit skaft. Sidst, men ikke mindst, har vi Silky II, et ekstra tykt æg med sammenflettede net. 

Æggene er alle lavet af et ultra blødt, strækbart materiale, der passer til næsten alle penis størrelser. Udforsk de mange forskellige fornemmelser, når du trænger op i de dejlige åbninger. Nogle æg er strammere end andre, nogle stimulerer dig lodret eller vandret, imens riller og dupper byder på helt speciel stimulation.

Åben blot ægget, tilføj den medfølgende glidecreme og træng op i masturbatoren. Selvom de er beregnet til engangsbrug, kan de bruges flere gange, hvis du holder dem rene. Vend vrangen ud på ægget, rengør det med varmt vand og mild sæbe og lad det lufttørre. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS