Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Egg Surfer Masturbator var 1

Oversigt

TENGA Egg Surfer er et genialt og lækkert onaniprodukt til dem, der vil ha’ en blødere og mere intens følelse, end ved almindelige håndjobs. Surfer ægget er et penisovertræk i fleksibel silikone, der kan bruges af mænd i alle størrelser. Indvendigt har Surfer et pirrende, bølgeformet mønster, der forkæler dig med sine bløde former, i takt med dine bevægelser. For hver eneste bevægelse, du laver med ægget, vil dets unikke strukturer på indersiden pirre og massere dig. 

Surfer Egg er en del af TENGAs serie af ‘Hard Boiled’ onaniæg, der er fremstillet i et tykkere materiale som giver en mere fast følelse, sammenlignet med de andre TENGA EGGs. At materialet er tykkere gør også de indvendige mønstre mere fremtrædende så de bedre kan mærkes.

For at kunne bruge Surfer skal du tage plastikken af og fjerne æggeskallen. Hæld så den medfølgende glidecreme ned i det lille hul, der er i ægget, og lad derefter penis glide ind i hullet. Du kan strække dit ægget op til 30 cm i længden og så det kan både bruges til at stimulere skaftet og penishovedet.

TENGA Egg er det perfekte sexlegetøj til at tage med på farten. Det er nemlig så diskret, at ingen gætter, hvad det er!

Bemærk: TENGA Egg Surfer er lavet som et engangsprodukt, men hvis du passer på det, vasker det grundigt efter brug og påfører ny glidecreme, kan det sagtens bruges flere gange. Hvor mange gange, det kan bruges, vil afhænge af, hvor hård du er ved sleevet, når du bruger det. Vi anbefaler, at du holder så langt nede på sleevet som muligt, for ikke at belaste den yderste del for meget.

MærkeTENGA
UndermærkeEGG
Produktvægt (g)37
IndeholderPrøve på vandbaseret glidecreme
Fuld Længde (cm)6
Indre Dybde (cm)5.5
Diameter (cm)15
Indre Diameter (cm)1.5
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPE
FarveHvid
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogFransk, Spansk, Engelsk, Tysk
SKU13653
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastiks orgasmer ..
Nefa - 8. feb. 2023
Jeg har gennem de sidste 3 -4 år anvendt TENGA egg, som mit foretrukken onani hjælpe middel. Det TENG egg gør så godt er bl. a, at det er nemt at anvende og ikke mindst, at jeg nu får stimuleret nogle, nerve celler i penis hovedet, som jeg ikke har oplevet før. Til de mænd der endnu ikke har oplevet TENGS egg, kan jeg kun anbefale at i køber nogen stykker ( jeg køber 6 stk af gangen ) og glæder mig hver gang jeg skal onanerer at bruge den.. Absolut de bedste anbefalinger herfra..
Godt produkt
Klsc - 25. jan. 2022
Det her er et fint produkt og jeg er vild med konceptet. Jeg vil helt sikkert anbefale at man vælge æggene fra stronger serien, da de giver en noget bedre stimuli
Effektiv, nem og sjov
The Harts - 31. dec. 2021
Jeg har prøvet et par stykker indtil videre. De er rigtig gode og super nemme at håndtere. Rengøring kunne ikke være lettere. Big bang for small bucks.
Alle mænd burde have dem
Nefa - 5. jul. 2020
De giver en fantastisk udløsning og du vil virkelig mærke, hvordan du bliver tømt og når du har brugt den skyl den ren, og den kan bruges flere gange .. men køb minn 6 stk så du har nogen at skifte med.. De kan fx være i din lomme eller i bilen, så du kan bruge dem når du har brug for dine orgasmer ..
Sjov og spændende
Nybegynderen - 2. jul. 2020
Super godt produkt til at pifte den voksne leg lidt op. Normalt syner jeg det kan være lidt kedeligt med en spiller men med denne bliver mere spændende og sjov da min kæreste reagerer fantastisk og eksplosiv med dette æg. I øvrigt fantastisk når jeg selv har menstruation men stadig føler for en lille leg med kæresten. Eneste minus.. allerede efter første brug kom der en lille dut i toppen af ægget så tvivler på hvor længe sen kommer til at holde. Men til prisen bliver dette dig en lille ubetydelig bagatel.
Overraskende holdbart
Mic - 17. may. 2020
Jeg købte det her som en lille for sjovt ting, der ligeså godt kunne prøves når jeg nu alligevel var ved at bestille noget andet. Jeg blev klart positivt overrasket! Stimuleringen er super god, og man kan til dels selv styre hvor meget man kan mærke af mønsteret ved at klemme/løsne grebet. Og hvis kæresten har lyst til at hjælpe til, højner det selvfølgelig kun oplevelsen. Det er altså på den måde et nærmest ligeså godt par-legetøj. Som andre har skrevet kan det snildt holde til mere end én omgang. Med et skud fra hoften, har jeg nok brugt mit omkring 10 gange, og det er endnu ikke gået i stykker. Bevares, der er en tydelig stor bule på toppen, hvor ægget er blevet ret tyndt (som nok mindsker stimuleringen en smule), men det fungerer stadig helt fint. Jeg vil nævne et enkelt minus punkt som en anden anmelder også er inde på: - Det kunne godt være en smule længere. Hvis det var det, kunne man bedre holde fast og nemmere stimulere mere af skaftet. Til trods for det er det stadig klart anbefalelsesværdigt!
Super god
Gaia - 14. jan. 2019
Købte ægget til min kæreste, og vi tænkte at vi sagtens kunne bruge det sammen - det kan man sagtens
Hjælp til at give den gas
Frig - 30. may. 2018
Købte det som påskeæg til min mand. Ikke noget vidundermiddel, men dog for en gangs skyld noget legetøj jeg kan bruge på ham. Det primære er at den hjælper mig med at sætte tempoet op , tror han er ret ligeglad med mønsteret indeni, men vi har ikke prøvet andre.... Har indtil videre brugt det 3 gange og det er kun kommet en lille ubetydelig misformning i toppen, så jeg tror der stadig er mange gange i det. Jeg kunne dog godt ønske mig at det var lidt længere fra start. Synes det er svært at få ordentlig fat - især hvis man gerne vil skåne toppen.
Utrolig positiv overrasket
tilfreds kæreste - 27. jun. 2017
Jeg købte dette æg samt "TENGA Egg Easy Beat Håndjob til Mænd" og "TENGA Egg Wavy Onani til Mænd" til min kæreste. Han er normalt ikke særlig vild med tanken om at bruge sexlegetøj til sig selv, hvilket også gjorde at jeg var meget nervøs da jeg skulle vise ham hvad jeg have købt og inden vi skulle prøve det, men han kommer hver gang vi bruger det, han kommer under 5 minutter efter jeg er gået i gang med bruge det. Ud over han kommer hver gang så har jeg aldrig set en så kraftig orgasme hos en mand, de orgasmer han får er hvis ikke lige så kraftige som mine så tæt på, de er så kraftige at første gang han kom da vi brugte det stoppede jeg hurtigt fordi det så ud som om det enten var meget ubehageligt eller gjorde ondt. Vi bruger det når jeg har min menstruation. Min kærestes penis er ca. 24 cm når den er stiv, vi har brugt ægget 4 gange i alt nu og det har 3-4 buler og vi er lidt usikre på hvor lang tid det holder endnu, men det er et utroligt godt produkt til prisen, vi bestiller 3 nye til næste pengedag samt en lille ting til mig ;-) jeg kan klart anbefale Tengas æg, både hvis du/din kæreste er ny hvad der angår sexlegetøj til mænd, men også hvis du/I har erfaringer på dette område
Perfekt tilbehør ;-)
A - 15. nov. 2013
Det er første gang vi prøver et Tenga Egg, men absolut ikke sidste gang. Det var dejligt at overraske min mand med en blød og pirrende håndfuld og det gav fuld bonus for os begge! Så vi kan kun anbefale Tenga Egg til hygge, det giver et lille lækkert tvist.

TENGA Egg Surfer Masturbator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
69,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS