Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Flex Rocky Masturbator var 1

TENGA Flex Rocky Masturbator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
379,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Oplev det fantastiske TENGA Flex onaniprodukt til mænd fra den populære Japanske producent TENGA.

I modsætning til det traditionelle, faste ydre kendt fra de fleste andre onani kopper, så er TENGA Flex Rocky udviklet i et særligt fleksibelt, spiralformet materiale, der skiftevis strammes og løsnes i takt med dine egne bevægelser.

Indvendigt mødes du af et stærkt stimulerende mønster, der giver en pirrende og realistisk følelse, når du fører TENGA Flex Rocky ned over din penis og bevæger den som ved et almindelig håndjob. En ventil i toppen gør, at du selv kan styre vakuum trykket i koppen for en lækker sugende fornemmelse.

Den nye TENGA Flex er udvilket til at kunne blive nydt igen og igen. Du rengør nemt TENGA Flex ved at vende vrangen ud under vandhanden og bagefter bruge hætten som praktisk tørrestativ.

TENGA Flex fås i 2 udgaver, hvor indersiden er udviklet forskelligt. Vælg Silky for den blide stimulation og Rocky for den mere intense oplevelse.

MærkeTENGA
UndermærkeCUP
Produktvægt (g)310
IndeholderPrøve på vandbaseret glidecreme
Fuld Længde (cm)16
Indre Dybde (cm)14
Diameter (cm)7.5
Indre Diameter (cm)1
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPE
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVakuum funktion
SprogKoreansk, Fransk, Engelsk, Spansk, Tysk
SKU18215
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget lille
Niels - 15. apr. 2022
Den er meget lille.
Lækkert sleeve med bløde fornøjelser!
Johannes - 17. apr. 2020
Kan varmt anbefale Tengas Flex Rocky. Min kæreste var så sød, at købe mig en mens hun var bortrejst. Flot, let at bruge, simpel at rengøre, let at gemme, diskret og stilfuld. 10/10!
Tenga - Flex Rocky
Anonymous - 4. sep. 2022
Jeg har længe været træt af overprisede og overhypede produkter, der larmer og generelt er dårlige. Tenga, på den anden side, siger jeg bare! Tenga skaber fantastisk kvalitet i den rigtige prisklasse for, hvad der føles okay for onaniprodukter. Japan er også et af de mest berømte lande for fetish/kinks, og deres viden om sex og levevis er tydelig i deres produkter og design. Dette er et meget prisvenligt produkt, der stimulerer ud over det sædvanlige. Jeg bruger Tenga-produkter hver dag i ugen før en f-light eller andre overhypede produkter. Men den her er ikke for alle. Denne version har en såkaldt flaskehals, der er virkelig tydelig og stimulerer ekstremt meget, det er vigtigt at have god glidecreme, helst Tenga der også. Sleevet udvider sig godt og er meget holdbart. Jeg har nu brugt det i over en uge og har været ret hård ved det, og sleevet har ikke en eneste ridse eller flænge. Det føles, som om jeg har fået et rigtig godt eksemplar sendt hjem til mig. Mange tak for Sinful og jeres brede udvalg af produkter /Sylvester
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS