TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Flip Air Black Onaniprodukt  var 1

TENGA Flip Air Black Onaniprodukt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Tenga Air Solid er et af verdens mest populære onani produkter til mænd. Tenga Air  er teknisk designet med en hård stimulerende tekstur samt et system, der skaber det perfekte vakuum rundt om penis.

Tenga Air er lavet i et unikt design, der mest af alt ligner en fed gadget. Og modsat mange andre onaniprodukter er Tenga Air IKKE designet som en vagina.

Onaniproduktet er lavet af blød silikone og indersiden er fyldt med riller, knopper og kløfter så den føltes så realistisk som overhovedet muligt. Tenga Air har en fast hårhed, så den giver ekstra stimulation ved brug.

Tenga Air er specielt udviklet til at danne et vakum omkring penis. Der er 2 punkter på hver side af Tenga Air og når du trykker på punkterne vil du kunne styre vakuum trykket, så det passer bedst til dig.

Sådan rengør du din Tenga Air: Tag holderen af Tenga Air og åben den op som en bog. Skyl den under varmt vand med en sexlegetøjsrenss spray, stil den og lad den tørre.

Tenga Air fås i 2 udgaver. Flip Air Melty som er blød og dejlig og og denne Tenga Air Solid, der giver en mere intens stimulation.

Vi anbefaler, du bruger Flip Air Lotion glidecreme, der er speciet udviklet til Tenga Air onani produktet.

Alle Tenga produkter produceres i Japan under høje kvalitets krav og der benyttes patenteret teknologi.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS