Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Flip Hole Black Onaniprodukt var 1

TENGA Flip Hole Black Onaniprodukt

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
699,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Tenga Flip Hole er et af de onani-produkter, der giver dig den mest realistiske følelse af sex med en partner – og endda mere til. Takket være det indvendige og meget detaljerede silikone-mønster af både riller, knopper og kløfter opnår du med Tenga Flip Hole en meget intens stimulation.

Flip Hole har et stilrent og diskret ydre og ligner på ingen måder et onaniprodukt. Alligevel er den dog noget af det ypperste, du kan opleve inden for sexlegetøj til mænd.

Tenga Flip Hole er udstyret med fleksible sider, så du uden besvær kan klemme, massere og stimulere din penis. Ved at trykke luft ud af Flip Hole kan du danne vakuum og således skabe det tryk om penis, som du finder passende.

Tenga Flip Hole er det første onani-produkt i verden, som kan åbnes. Dette gør produktet super hygiejnisk og meget nemt at rengøre.

Tenga Flip Hole er 100 % manuel og bruger hverken strøm eller batterier. Der medfølger 2 prøver på glidecreme.

Er du til en blidere stimulation, anbefaler vi den originale Tenga Flip Hole i den hvide udgave.

MærkeTENGA
UndermærkeFlip Hole
Produktvægt (g)490
IndeholderOpbevaringsæske, Prøve på vandbaseret glidecreme
Fuld Længde (cm)17
Indre Dybde (cm)14
Diameter (cm)7.6
Indre Diameter (cm)1.5
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPE
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVakuum funktion
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk
SKU10304
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kan kun bruges, hvis du har en meget lille og meget smal penis...
Allan - 19. nov. 2021
Produktet her er lavet til utrolig små penisser, læg mærke til at den reelle indtrængningsdybde er på 10-12 cm. Mastubatoren har så meget "indmad", så hvis din penis er tykkere end din pegefinger, så kan du ikke trænge op i den...
OBS: Lavet til små penisser
Mattis - 18. nov. 2021
Dette produkt er lavet til små penisser - det kan ikke bruges af mænd, som er lidt større end gennemsnittet! Det er simpelthen ikke meget plads inde i mastubatoren, læg mærke til indtrængings dybde på 12-13 centimer!! Jeg var ikke i stand til at have glæde af dette produkt.
Ikke den bedste
Sping - 18. oct. 2020
Den har en god nok fornemmelse. Dog, synes jeg personligt at den er for stram, som godt kan forhindre en tilfredsstillende orgasme.
En vinder!!!
Oliver - 16. sep. 2020
Jeg var lidt nervøs for dette produkt, da det var det første onaniprodukt, jeg nogensinde har købt. Da jeg modtog det virkede det lidt klumpet, men efter første gang jeg brugte det tænkte jeg ikke mere over det. Det er nu det bedste stykke sexlegetøj jeg har (og jeg har meget). Det er mit ultimative go to og det er så nemt at rense bag efter. Man åbner det bare og vasker det. Det er også smart at det kan hænge og tørre på hylsteret så man ikke ødelægger TPE’en inden i. Jeg elsker også det med at mønsteret inden i er anderledes på hver side. Dette gør at man kan dreje det og få en ny følelse efter hvad men har lyst til. Jeg får også den bedste orgasme hver gang og den har aldrig skuffet!
handikap
hans.k. - 11. jul. 2020
syntes måske at er for tung og uhandig hvis man som jeg døjer med kræfter og motorik i hænderne. det er svært at finde tinga produkter der duer med mit handikap.
Prøv at bruge den på denne måde!
SGP - 25. mar. 2020
Jeg kan fuldt ud tilslutte mig de tidligere positive bedømmelser. For nyligt prøvede jeg dog en anden tilgang/teknik, der har gjort oplevelsen mange gange bedre! I stedet for at anvende hånden til at føre Tenga Flip Hole op og ned, så kan man holde Tenga'en mod en sengegavl, et sofaarmlæn eller lignende, så man kan støde ind og ud af Tenga'en. Det har givet en helt anden fantastisk oplevelse!
wow
devildekaniner - 17. mar. 2020
Super lækker legetøj! men man skal huske at bruge rigtig meget glidecreme ellers er det næsten umuligt at komme ind! Den kan både bruges alene og sammen en partner under forspil, hvilket er et stort plus! Den er let at håndtere og nem at rengøre!
wow
devildekaniner - 17. mar. 2020
Super lækker legetøj! men man skal huske at bruge rigtig meget glidecreme ellers er det næsten umuligt at komme ind! Den kan både bruges alene og sammen en partner under forspil, hvilket er et stort plus! Den er let at håndtere og nem at rengøre!
super produkt.
p - 9. dec. 2019
Jeg må indrømme det her er det eneste værktøj af sin slagt at jeg ejer, men jeg synes faktisk det er et rigtigt godt. Selve produktet har ikke noget batteri man stikker bare sin bandit ind og så er der nogle forskelligt formede gummi ting som røre ved ens pik.. De 3 knapper er primært til pynt og når man trykker på dem kan man så forstærke beføling af sit lem. Selve produktet kan åbnes og dreje 180 grader så det er nemt at rengøre ( super nemt at rengøre ) Jeg må dog erkende at produktet er ret snævret, dvs for at jeg kan bruge det så er jeg nød til at fjerne en plastik bøjle som holder produktet lukket og så stikke banditten ind og lukke sammen omkring penis bagefter og holde produktet fastklemt med min hånd.. MEN det virker rigtigt godt og føles super godt uanset hvad.. Produktet larmer en lille smule pga. glidecremen så brug små mængder... Men super produkt, få det på tilbud max 550kr. Synes det er pengene værd.
En skøn fornemmelse
JP - 1. sep. 2019
Det er da nok den mest intense orgasme jeg nogensinde har følt om min penis. Den er sgu helt fantastisk. Husk glidecrem

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS