TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Testvinder
TENGA Flip Orb Orange Crash Onaniprodukt var 1

TENGA Flip Orb Orange Crash Onaniprodukt

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

499,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Giv dine onanioplevelser en intens og effektiv opgradering med Flip Orb Orange Crash Onaniprodukt fra det anerkendte japanske mærke TENGA.

Masturbatoren har et blødt og fleksibelt sleeve med en ultra pirende, nubret struktur. Stimulerende kugler bevæger sig og skaber blid modstand i takt med, at du trænger ind og forkæler din penis fra top til tå, når du tager dig en velfortjent solo stund.

For en mere intens og realistisk følelse kan du let justere en stram og sugende fornemmelse ved at klemme de fleksible plader på ydersiden af masturbatoren. Flip Orb Orange Crash er vandtæt og ideel til en fræk tur i badet.

Den klassiske timeglas form ligger godt i hånden og giver dig et godt greb. Den har en indvendig dybde på ca. 16 cm og en fleksibel indre diameter på 1,3 cm.

TENGA Flip Orb Orange Crash har en ydre skal af ABS-plast og et blødt indre i elastomer. Der medfølger 2 prøver på vandbaseret glidecreme samt et praktisk opbevarings stativ.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS