Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Flip Orb Orange Crash Onaniprodukt var 1

TENGA Flip Orb Orange Crash Onaniprodukt

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
499,00 kr.424,15 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Giv dine onanioplevelser en intens og effektiv opgradering med Flip Orb Orange Crash Onaniprodukt fra det anerkendte japanske mærke TENGA.

Masturbatoren har et blødt og fleksibelt sleeve med en ultra pirende, nubret struktur. Stimulerende kugler bevæger sig og skaber blid modstand i takt med, at du trænger ind og forkæler din penis fra top til tå, når du tager dig en velfortjent solo stund.

For en mere intens og realistisk følelse kan du let justere en stram og sugende fornemmelse ved at klemme de fleksible plader på ydersiden af masturbatoren. Flip Orb Orange Crash er vandtæt og ideel til en fræk tur i badet.

Den klassiske timeglas form ligger godt i hånden og giver dig et godt greb. Den har en indvendig dybde på ca. 16 cm og en fleksibel indre diameter på 1,3 cm.

TENGA Flip Orb Orange Crash har en ydre skal af ABS-plast og et blødt indre i elastomer. Der medfølger 2 prøver på vandbaseret glidecreme samt et praktisk opbevarings stativ.

MærkeTENGA
UndermærkeFlip Orb
Produktvægt (g)420
IndeholderStativ, Vandbaseret glidecreme
Fuld Længde (cm)17.8
Indre Dybde (cm)16
Indre Diameter (cm)1.3
Strækbar DiameterJa
Bredde (cm)8
Primært MaterialeElastomer
FarveOrange
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk, Tysk, Fransk, Spansk
SKU21646
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt produkt
Eivind - 20. jul. 2020
Meget godt produkt. Man kan klemme produktet for at skabe en sugeeffekt. Anbefaler at bruge Tenga Lotion eller Gun Oil vandbaseret glidecreme til dette. Efter brug skylles produktet med varmt vand og eventuelle glidecremerester og sęd fjernes, brug gerne fingrene til at fjerne alle rester i alle kroge, og skyl godt. Spray gerne med Fleshlight Fleshwash, lad det sidde og skyl derefter godt med varmt vand for at komme af med rensemidlet. Tųr indersiden af med et fnugfrit håndklęde eller kųkkenrulle, og lad produktet tųrre helt. Når det er tųrt, påfųr Fleshlight Renewing Powder for at holde produktet i god stand og for at forhindre, at materialet fųles klistret. Det er vigtigt, at produktet er tųrret helt, inden du opbevarer det.
0
Tenga
Anonymous - 13. mar. 2024
Forgængeren var meget god, denne er kun god i sammenligning.
Maskinoversat fra sinful.fi
Flot og glat, men minus for placeringen af kuglerne.
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget god kvalitet og behageligt materiale. Glat design og let at rengøre. "Pressure Pads" er ikke så funktionelle, som de kunne have været, fordi der ikke er nogen dedikeret ventil til luften, der skal ud (ikke noget problem, luften presses ud via munden i stedet). Det eneste minus er, at der er en "kugle", der er placeret lige i midten efter indgangen, den trykker på urinrøret, hvis du har den på den "forkerte" måde.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS