Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Flip Zero Electronic Vibrotation Handjob Maskine var 1

TENGA Flip Zero Electronic Vibrotation Handjob Maskine

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
4.195,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Klem, twist og sum, indtil du når over målstregen med denne Flip Zero Electronic Vibrotation maskine fra TENGA. Maskinen byder på meget mere end det traditionelle handjob gør. Uforsk intens roterende og vibrerende stimulation, når maskinen omslutter din penis og forkæler den som aldrig før.

Snup den inkluderede TENGA Flip Zero masturbator og placer den ovenpå maskinen. Lad den medfølgende glidecreme guide dig ind i det glatte, teksturerede sleeve og klem om de fleksible sider, for at skabe en blowjob-agtig følelse.

Aktivér rotationerne og prøv at kombinere den første indstilling med dine egne, intuitive bevægelser. Yderligere intense mønstre tager hånd om din nydelse, og går hele vejen for at malke dig tør. Den sidste penis-pleasende funktion er de kraftfulde vibrationer.

Flip masturbatoren åben efter brug og rengør det bløde sleeve med varmt vand og mild sæbe.

MærkeTENGA
UndermærkeFlip Zero
Produktvægt (g)1168
IndeholderHandjob maskine, Sleeve, Prøve på glidecreme
Fuld Længde (cm)30
Indre Dybde (cm)15
Diameter (cm)8
Indre Diameter (cm)1.2
Strækbar DiameterJa
StrømkildeUSB-oplader
Vibrationsmønstre5
IngredienserAqua, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Methylparaben, Disodium EDTA, Polysorbate 80, Sorbitan Cocoate, Parfum (Fragrance)
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberHul, Opladelig, Vakuum funktion, Vibration
SprogJapansk
SKU27596
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
TENGA Flip Zero Electronic Vibrotation
Lucky - 12. feb. 2023
Produktet i sig selv er mere behagelig ind en normal pocketpussy (Riley Reid Utopia) Produktet er også meget nemmere at gøre rent og tørre igen. Udseendet gør at den ligefrem ligner kunst eller en dyr duftlufter. Vibrationerne er tilfredsstillende Rotationen er noget man skal vende sig til især hvis man er omskåret, men med en del vandbaseret lube er rotationen utrolig behagelig, Med både vibrationen og rotationen på samme tid så er der dømt double pleasure + Du kan trykke på siderne for få vacum på, hvilket kan give en endnu større stimulation, hvis du har du brug for det. I størrelsen svare den til en normal tenga men x2 pga. Moteren som har Vibrationerne og Rotationen, det kan godt virke stort. Den larmer en hel del men det kan kun forventes med en kraftig vibration og rotation Men dette er nok den bedste onani produkt jeg har prøvet til videre kan klart anbefale dette, da det bestemt ikke er svært at komme i mål. Til nye køberne vil jeg klart anbefale Tenga frem for andre onaniprodukter, som jeg skrev i starten så er Tenga mere blødt, nemmere at rengøre og har det vacum og (Vibration + Rotation) er bare en ekstra forkælelse hvor man bare holder den og den gør det hele for dig.
Overpris
Anonymous - 3. aug. 2023
Til prisen er dette langt fra godt nok. Hulda er anstændig og god, men de ekstra 3000 for vibrationer er langt fra, hvad man kunne forvente.
Maskinoversat fra sinful.no
Korrekt produkt til en god pris på denne side.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har ikke testet det længe nok, men det har potentiale, det er et smukt objekt, men jeg spekulerer på, om et mere klassisk, billigere og opvarmet produkt ikke ville være nok i sidste ende, under alle omstændigheder vil jeg købe begge typer.
Maskinoversat fra sinful.fr
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS