TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
God pris
TENGA Flip Zero med Vibrator var 1

TENGA Flip Zero med Vibrator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

1.367,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
TENGA Hole Lotion REAL
129,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Er du klar til at tage din onani oplevelse til næste level? TENGA Flip Zero med Vibrator sørger for at sende dig langt ind i fremtidens teknologi!

Den nye udgave af den testvindende TENGA Flip Zero byder nu på innovative vibrationer både i kernen og i spidsen af det pirrende sleeve. Materialet og det indvendige mønster føles om muligt endnu mere pirrende og vil med sikkerhed give dig den bedste onanioplevelse til dato.

Onaniproduktet er nemt at bruge. Det indvendige hængsel sikrer, at væsker såsom glidecreme ikke siver ud, men bliver hvor det skal. Ved at trykke på de fleksible sider kan du desuden presse luften ud af produktet og skabe et stimulerende vakuum, der efterligner følelsen af et blowjob.

TENGA Flip Zero med Vibrator er designet og produceret i Japan. Du får 5 spændende vibrations mønstre og TENGA er selvfølgelig opladelig og vandtæt. Det har en indre dybde på 14 cm og en fleksibel åbning, der passer de fleste størrelser. Der medfølger et etui til opbevaring.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS