Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Flip Zero Red Warmer Sæt var 1

Oversigt

Gør dig klar til den ultimative onanioplevelse med TENGA Flip Zero, der kan prale af en detaljeret geltekstur og et varmende indre til intense solosessioner!

Flip Zero er designet til at booste din solosession med tekstureret, omsluttende stimulation, så snart du trænger op i sleevet. Glid dybere ind og lad den pirrende tekstur give dig rystende ben og gelé i knæene.

Med trykpuderne kan du ændre det indre tryk, så følelsen af suget passer til dine ønsker. Tilføj nu en generøs mængde af din yndlings vandbaserede glidecreme, og mærk hvordan din nydelse når helt nye højder!

Varmestaven sættes let på plads i opladningsstativet, så du kan give din penis en eksklusiv VIP-oplevelse. Tilsæt lidt glidecreme, inden du lægger sleevet ovenpå staven, skub det helt ned og pres forsigtigt for at fjerne overskydende luft. Når LED-lampen holder op med at blinke, er du klar til at starte festen!

Når du har været i den store O-by og tilbage, og det er tid til at rense din nye bedste ven. Start med at trække glidearmene af og åben sleevet op for at vaske indersiden grundigt med varmt vand og mild sæbe. Lad det derefter lufttørre. Når det er tørt, anbefaler vi, at du bruger et plejende pulver til at holde dit sexlegetøj blødt, smidigt og klar til den næste runde.

MærkeTENGA
Produktvægt (g)1020
IndeholderStativ, Glidecreme
Fuld Længde (cm)20
Indre Dybde (cm)16
Diameter (cm)7.5
Indre Diameter (cm)1.5
Strækbar DiameterJa
StrømkildeEU-plug
Primært MaterialeElastomer
FarveRød
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVarmefunktion, Opladelig, Stænktæt
SprogEngelsk
SKU24725
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
elendigt
anonymes - 24. aug. 2023
prøvede produktet og blev mega skuffede men var første gang jeg brugte det så tænkte jeg havde lavet en fejl så ville vente med og give en vudering nu har jeg så prøvet det nogen gange og min vudering er det slet ikke pengene værd har mega meget fortrudt købet man sætter den til og varme og første gang trænger op i så føles det også mega dejligt total optur men når du så begynder arbejde med produktet så taber det tempratur voldsomt jeg tror den dejlige varme føelse den holder max 10 sek så bliver den koldere og koldere og den gode stemining falder inden for 2 min så vil man føle det var spild af tid og vente på produktet blev opvarmet og et produkt der koster tæt på 2000 så forventer jeg ihvertfald meget mere det slet ikke det værd den er nem og bruge men oplevesen er total skuffende jeg føler en alm tanga til 600 kr eller hvad det nu lige koster ville kunne have gjort arbejdet mindst lige så godt og låsen der holder den sammen går også op af sig selv når man trykker på den for og danne bedre vakum alt i alt mega skuffende produkt og bestemt ikke pengene værd
Dejlig blød og varm oplevelse
Jeep Ninja - 14. dec. 2022
Dejlig blød og varm oplevelse, nem at bruge og er en god opgradering til onani samlingen. Kan kun give en god anbefaling herfra, intet negativt
Very nice but
WankerBanker - 15. nov. 2022
Very nice stimulation. Feeling wise its just awesome. Easy to clean! Not the best for everyday hard use.
Varm og lækker
Mike - 3. oct. 2021
Endnu et godt produkt fra Tenga, efter få minutter er der en varm og våd onahole klar til at give nydelse. En dejlig stram oplevelse. Kan varmt anbefales.
Skuffende
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har bemærket 2 fordele: - Det faktum, at objektet kan opvarmes, hvilket gør det mere behageligt at bruge end kold gummi. Og det varmes hurtigt op! - Nem vedligeholdelse. Det faktum, at man kan åbne den for at rengøre og tørre den, gør den lettere at vedligeholde end en monoblok. Ulemper: - Du behøver ikke at have travlt, for du skal tage dig tid til at åbne den, påføre gelen, lukke den, sætte den på varmebasen og vente, indtil den er klar. Det er ret besværligt, alt det der... - Fornøjelsen... Jeg læste og så anmeldelser, der roste dens effektivitet. De hypede mig virkelig. Men resultaterne var skuffende. Ingen nydelse. - Dens vægt. Folk griner ofte af den fyr, der har en armfuld muskler, fordi han onanerer. Grin du bare! Det kan ske for dig, hvis du ikke skifter arm... Jeg har indtryk af, at vi er mindre godt stillet på den mandlige side, når det gælder legetøj (kvalitetsmæssigt). Jeg testede en fleshlight i ét stykke, den slags man får til skuespillerinder, og den var meget mere effektiv. Men den var besværlig at vedligeholde. I sidste ende er mano ikke så slem...
Maskinoversat fra sinful.fr

TENGA Flip Zero Red Warmer Sæt

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
1.995,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS