TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
God pris
TENGA Flip Zero Red Warmer Sæt var 1

TENGA Flip Zero Red Warmer Sæt

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

1.779,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Gør dig klar til den ultimative onanioplevelse med TENGA Flip Zero, der kan prale af en detaljeret geltekstur og et varmende indre til intense solosessioner!

Flip Zero er designet til at booste din solosession med tekstureret, omsluttende stimulation, så snart du trænger op i sleevet. Glid dybere ind og lad den pirrende tekstur give dig rystende ben og gelé i knæene.

Med trykpuderne kan du ændre det indre tryk, så følelsen af suget passer til dine ønsker. Tilføj nu en generøs mængde af din yndlings vandbaserede glidecreme, og mærk hvordan din nydelse når helt nye højder!

Varmestaven sættes let på plads i opladningsstativet, så du kan give din penis en eksklusiv VIP-oplevelse. Tilsæt lidt glidecreme, inden du lægger sleevet ovenpå staven, skub det helt ned og pres forsigtigt for at fjerne overskydende luft. Når LED-lampen holder op med at blinke, er du klar til at starte festen!

Når du har været i den store O-by og tilbage, og det er tid til at rense din nye bedste ven. Start med at trække glidearmene af og åben sleevet op for at vaske indersiden grundigt med varmt vand og mild sæbe. Lad det derefter lufttørre. Når det er tørt, anbefaler vi, at du bruger et plejende pulver til at holde dit sexlegetøj blødt, smidigt og klar til den næste runde.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS